Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Косметика з яблук надасть шкірі краси

Фото elf.ru.

Косметика з яблук надасть шкірі краси

Ці фрукти цьогоріч вродили непогано. Тож пропонуємо п’ять швидких домашніх масок для обличчя

Вітамінна. Почистити яблуко, вирізати серцевину, натерти і нанести кашку на шкіру. Потримати 15—20 хвилин, змити теплою водою. Якщо відчутна сухість, потрібно скористатися зволожувальним кремом.

Омолоджувальна. Натерти на дрібній тертці рівну кількість моркви і зеленого яблука. Нанести суміш на 15 хвилин. Потім змити. Щоб був кращий ефект, треба зробити 10—15 масок.

Живильна. Необхідно приготувати кашку з яблучного соку, 1—2 столових ложок вівсянки і 1столової ложки свіжого молока. Нанести на обличчя й шию, через 20—30 хвилин змити теплою водою.

Для сухої і проблемної шкіри. Є два варіанти. Перший: 2 столові ложки тертого яблука змішати з 1 столовою ложкою оливкової олії і кількома краплями мигдальної. Нанести суміш на 20 хвилин, а потім змити теплою водою. Другий: до фруктової кашки додати 1 столову ложку сметани і трішки соку грейпфрута. Накласти маску на 15 хвилин, а потім змити.

Для нормальної. Натерти яблуко, додати чайну ложку меду, підігріти, суміш нанести на обличчя. Через 20—25 хвилин змити теплою водою.

Telegram Channel