Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Пластичний хірург із Волині Ростислав Валіхновський зі своєю командою відновив носа учаснику АТО Вадимові Бевзі. Боєць отримав вогнепальне поранення обличчя, в результаті якого були майже втрачені носова перегородка і структури зовнішнього носа. Команда Valikhnovski Surgery Institute виконала серію реконструктивно-відновних втручань на обличчі, зокрема установку силіконового імпланта носа. Зараз Вадим почуває себе добре, процес загоєння проходить нормально.

 

Народна депутатка України Ірина Констанкевич обвінчалася зі своїм чоловіком, адвокатом Миколою Сорокопудом після трьох десятків літ шлюбу. «Отак 31 рік спільного щасливого життя непомітно промайнув. Повінчатися встигли! Попереду ще...?! Просимо Бога! Бажаю всім знайти свої половинки, жити в любові, повазі й народжувати гарних та розумних дітей», – підписала депутатка світлини з таїнства у «Фейсбуці».

 

У полі поблизу села Радомишль Луцького району виявили сміттєзвалище упаковок з-під хімікатів. Припускають, що забруднює природу місцева агрофірма, яка спеціалізується на вирощуванні зернових, бобових і насіння олійних культур.

 

Близько 600 тис. грн винесли невідомі з головного відділення «Нової пошти» в Нововолинську. У ніч на п’ятницю зловмисники потрапили в приміщення, розбивши вікно, та обчистили сейф. Служба охорони прибула на місці події після того, як злочинці втекли.

 

З Ковеля до Харкова волиняни зможуть їздити без пересадок. Із 10 грудня №141К сполучення Львів—Сарни—Київ продовжать до Бахмута (колишнього Артемівська) Донецької області. Як і попередній, він курсуватиме через Волинь, але дещо зміниться його графік руху. В усі населені пункти – Іваничі, Володимир-Волинський, Турійськ, Ковель, Маневичі і Чарторийськ – потяг прибуватиме раніше на дві години.

Telegram Channel