Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 3–9 грудня

ОВЕН.

Удача супроводжуватиме вас. Відчуєте приплив сил і впораєтеся з усіма справами. Але від участі в нових проектах варто утриматися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ.

Не витрачайте часу марно. Задумане здійсниться, якщо спокійно і чітко робитимете свою справу. В особистому житті назрівають проблеми. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ.

Тиждень буде емоційно насиченим та багатим на події. Зможете досягти мети, отримати прибуток, знайти кохання. Фортуна посміхнеться вам у найнесподіваніший момент. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

РАК.

Очікуйте на приємні події. Можливі кардинальні зміни на роботі, які піднімуть вас на новий професійний рівень. Визнавайте свої помилки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

ЛЕВ.

Наведіть лад у паперах, у голові і в особистих взаєминах. Зберігайте емоційну рівновагу, не дратуйтеся через дрібниці. У вихідні відпочиньте з друзями. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

ДІВА.

Тиждень здивує вас непередбачуваними поворотами. Вам доведеться негайно вирішувати проблеми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ.

Бажання втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Не поспішайте завершувати справи. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН.

Зможете досягти мети й відчути в собі потужний внутрішній енергетичний потенціал. Будьте уважні до близьких людей. Ваші ідеї будуть затребувані у професійній сфері. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ.

Поринете в круговерть ділових і особистих проблем. Практичність у справах і розміреність у житті принесуть успіх у майбутньому. Вихідні пройдуть в активному дружньому спілкуванні. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ.

Працюйте на підвищення професійного рівня, і винагорода за наполегливість не забариться. І постарайтеся надати необхідну допомогу та підтримку рідним. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

ВОДОЛІЙ.

Потягне на авантюрні любовні пригоди, але не втрачайте голови. З’являться нові ідеї та плани, та реалізувати їх буде непросто. У вихідні не упустіть важливі, хоч і незначні деталі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

РИБИ.

Здивуєте свіжими ідеями друзів і колег. На цьому тижні вам, як ніколи, важливо бути собою. Відстоюйте свою правоту, не підлаштовуйтеся під чужі очікування. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel