Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Саме тому, що кохаю тебе, радію, якщо тобі добре  з кимось іще…

«Якщо перестану бути собою, я не зможу бути з тобою».

Фото: onmoy.com.

Саме тому, що кохаю тебе, радію, якщо тобі добре з кимось іще…

Цей маніфест любові змінить щось назавжди у вашій душі

...Лише тому, що кохаю тебе, відкриваю тобі своє серце, навіть коли в ньому суцільна темрява. Тому що коли не відкрию його тобі, це буде стояти між нами.

Саме тому, що люблю тебе, завжди кажу тобі правду, якою би складною вона не була. Я вибираю для цього відповідний час і форму і все таки кажу, бо не хочу, щоб у своєму ставленні до мене ти спирався на ілюзію.

Саме тому, що кохаю тебе, постійно з тобою сварюся і сперечаюся. Я не хочу, щоб нез’ясовані проблеми стали стіною між нами.

Лише тому, що люблю тебе, постійно шукаю і розвиваю себе, щоб потім не звинувачувати тебе в тому, що витрачаю своє життя тільки на тебе.

Саме тому, що кохаю тебе, не покладаю на тебе непосильну ношу відповідальності за моє щастя. Я не прошу тебе зробити мене щасливою і не намагаюся ощасливити тебе. Бо щастя людини — це лише її справа.

…Лише тому, що люблю тебе, придумую правила, за якими ми будемо жити, тому що ми дві окремі людини. Два всесвіти, яким треба якось домовитися.

Лише тому, що кохаю тебе, я вразлива з тобою і не ховаю цю вразливість. Тому що саме через це ми можемо бути близькими.

Тільки тому, що люблю тебе, готова прожити все життя без тебе, якщо тобі так краще.

Саме тому, що люблю, терпляче і дбайливо ставлюся до твоїх болючих місць, не намагаючись бити по них. Але й не ігнорую їх, даючи тобі можливість зцілитися.

Саме тому, що кохаю тебе, я іноді проявляю суворість, наполегливість і навіть упертість, щоб залишитися собою. Адже якщо перестану бути собою, я не зможу бути з тобою.

…Саме тому, що люблю тебе, намагаюся знайти щастя без тебе, щоб не покладати на тебе відповідальність за моє благополуччя, але поділитися тим, що маю.

Лише тому, що кохаю тебе, не обіцяю тобі, що це буде тривати вічно. Але я можу любити тебе зараз усією душею і всім своїм єством.

Тільки тому, що люблю тебе, готова прожити все життя без тебе, якщо тобі так краще.

Лише тому, що кохаю, відпускаю тебе в усі пригоди, які ти хочеш випробувати в житті. Бо той, хто має піти, піде все одно. А той, хто справді призначений тобі, залишиться чи повернеться.

Саме тому, що кохаю тебе, радію, якщо тобі добре з кимось іще, крім мене, бо я хочу, щоб у світі було більше людей, які тебе люблять.

Саме тому, що кохаю тебе, не терплю твої витівки, а відразу кажу, що мені не подобається. Нехай краще буде багато дрібних суперечок, ніж одна велика сварка, котра руйнує все.

Саме тому, що люблю тебе, готова відпустити тебе в будь–який момент, адже тільки тоді буду радіти кожній секунді, проведеній разом.

Саме тому, що кохаю тебе, всіма силами намагаюсь полюбити і пізнати себе, щоб не використовувати тебе для затикання своїх дірок і неусвідомленого латання своїх ран.

Лише тому, що люблю тебе, зустрічаюся зі своїм болем, злістю і страхом. Знову і знову знаходжу в собі сміливість проходити через це. Я багато чого чекаю від себе, а на твою відповідь лише сподіваюся, тому що ти — це не я. Ти інший.

І я бачу тебе. Я намагаюся побачити тебе якомога ясніше, відрізняючи від своїх фантазій та ілюзій. Лише тому, що кохаю тебе.

Аглая ДАТЕШІДЗЕ, психотерапевт,  автор міні-оповідань (скорочено).

Telegram Channel