Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 10—16 грудня

ОВЕН. Варто пустити в хід усю вашу дипломатичність, щоб уникнути серйозної сварки з начальством. Не беріться за виконання надзавдань, цим ви можете підірвати своє здоров’я й зіпсувати стосунки зі своєю половинкою. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не слід заздалегідь переживати з приводу того, що на роботі ймовірні зміни. Сприятливий період для завершення незакінчених і відкладених у довгий ящик справ. У вихідні не дозволяйте спокусі збивати вас із правильного шляху, від добра добра не шукають. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Женіть від себе песимізм. Втім, для цього не буде особливого приводу. З’явиться можливість для самореалізації у творчості і додаткового заробітку. Ви зараз здатні звернути гори. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Усе залежить від того, як швидко ви перетворите супротивників на союзників. Наполеглива ввічливість стане запорукою успіху. У вихідні ви відчуєте необхідність у підтримці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Небажано повторювати своїх помилок тільки тому, що вам зручніше ходити по протоптаній стежці. Не варто витрачати занадто багато часу на будівництво повітряних замків. Набагато корисніше подбати про земне. Вам можуть доручити складну й відповідальну роботу. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Напружена робота може послабити ваші сили, але фінансові перспективи стануть для вас яснішими й приємнішими, що окупить усі тяготи. Приховані проблеми, які терзають вас, стануть очевидними, і ви зможете вжити своєчасних заходів для їхнього вирішення. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Прийшов час радіти життю та вміло використовувати можливості, що відкриваються. Усе зміниться на краще. Вас може зацікавити корисна інформація й ви легко одержите схвалення начальства. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Ви можете зробити прорив до нових висот. Допомога друзів або просто знайомих виявиться для вас дуже важливою. Зосередьтеся на роботі, вона принесе вам задоволення й прибуток. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Можливо вам захочеться скинути з себе вантаж обов’язків, раптом набридне вчитися або працювати. На щастя, цей настрій зникне безслідно. За вас ваші справи ніхто не зробить. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Не забувайте про насущне. Доведеться розбиратися зі старими проблемами й по–іншому будувати стосунки з близькими. Не зневажайте дрібними дорученнями: саме так ви досягнете успіху. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Варто звернути увагу на знаки, які вам посилає доля. А от чи попереджає вона вас про небезпеку — зможете розгадати тільки ви самі. Бажано втриматися від авантюр і зближення з незнайомцями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Робота вимагатиме від вас занадто багато зусиль, тому краще відразу вирішити для себе, з яким її обсягом ви можете реально впоратися. В очах начальства слід бути як можна непомітнішим та скромнішим. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Telegram Channel