Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Сім заповідей доглянутої жінки

Фото zinka.bizzorif.com.

Сім заповідей доглянутої жінки

Мати гарний вигляд і стежити за собою — обов’язок кожної пані. Який виберете стиль одягу, колір волосся, туш для вій — особиста справа. Однак деяких правил потрібно дотримуватись беззастережно. Звичок доглянутої жінки ніколи не пізно набути. Тож розпочинаємо працювати над собою, орієнтуючись на такі поради

1. Культ чистоти — основа з основ доглянутої жінки. Яким би супердієвим і дорогим не був косметичний засіб, нанесіть його на немите волосся або брудну шкіру — і ефект виявиться нульовий. Навіть найякісніший дезодорант не приховає запаху поту.

2. Чіткість ліній. Форма і довжина нігтів, лінія брів, зачіски повинні бути бездоганними. Нігті різної довжини і волоски, що відростають під надбрівними дугами, не додадуть вам доглянутого вигляду.

3. Колір може надати стрижці динаміки, а вашій зовнішності — виразності. Однак пофарбоване волосся, що відростає і видає ваш рідний колір, і робить зачиску неохайною. Тож не забувайте підфарбовувати коріння.

4. Ненависним волосинкам — ні! Ваші ніжки мають бути гладенькими незалежно від пори року. Тож треба мати під руками бритву, епілятор, віск, крем для депіляції чи лазер.

5. Матова шкіра. Якщо блиск є на засалених ділянках обличчя, намагайтеся його позбутися. Однак пам’ятайте і про зворотний бік підсушувальних процедур: вони можуть спровокувати передчасну появу зморшок і потоншення шкіри. Коли відчуваєте постійну гіперфункцію сальних залоз, то краще звернутися за порадою до дерматолога чи косметолога. Якщо ця проблема тимчасова, для її вирішення добре застосувати матуючі зволожувальні креми.

6. Ідеальні нігті. Процедуру манікюру і педикюру можна порівняти із чищенням зубів. Вона має бути регулярною. Якщо застосовуєте кольоровий лак, не забудьте покласти його в сумочку, щоб за найменших дефектів можна було їх усунути.

7. Не зловживайте ароматами. Доглянута жінка не повинна пахнути, як парфумерна фабрика. Багато компаній випускають аромати, що поєднується із запахом дезодоранту, гелю для душу, крему для тіла. Якщо всі вони будуть різними, то такий «коктейль» розжене усіх навколо вас. Любите часто змінювати парфуми? Намагайтеся вибирати косметику з нейтральним запахом.

Telegram Channel