Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

12 священиків Рівненської та Сарненської єпархій УПЦ Московського патріархату викликали на допит в СБУ. Фотографії повісток виклали на офіційному сайті УПЦ МП. Духівники проходитимуть у якості свідків у кримінальному провадженні, що стосується міжконфесійних суперечок.

У Рівному в закинутій будівлі на вулиці Жоліо­Кюрі, 21 облаштували центр для безхатченків. Тут людей не лише харчуватимуть та влаштовуватимуть на ночівлю, а й допомагатимуть із соціалізацією. Вони зможуть отримати медичну, психологічну і правову допомогу. Директор закладу Валерій Стасюк зазначає, що це один із кращих центрів для бездом­них в Україні. 

У Рівному правоохоронці зайшли в магазин, коли зловмисник відкрив сейф та складав гроші в сумку. Група реагування управління поліції охорони миттєво виїхала на сигнал «Тривога». Поліцейські спочатку побачили, що одне з вікон було зняте, а біля нього лежали сканер для товару та блок живлення, які злодій виніс із приміщення. У торговому залі вони виявили 22-річного жителя міста. 

У ліцеї села Хрінники Млинівського району згорів клас біології. До ліквідації пожежі було залучено дві одиниці техніки Держслужби з надзвичайних ситуацій та 12 чоловік особового складу рятувальників. Людей у приміщенні не було, ніхто не постраждав. Вогнем знищено частину дерев’яної підлоги та пошкоджено меблі.

У річці Путилівка рівень води знизився на 70 сан­­­­­тиметрів. Це зафіксували інспектори Рівненського рибоохоронного патруля поблизу сіл Мочулки, Жобрин на Рівненщині та Яківців Ківерцівського району Волинської області.   n

Telegram Channel