Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Резонансні події дня

Волинь-нова

Резонансні події дня

Коротко про найголовніше

  • 47-метровий лист Миколаю написали учні Луцького навчально-виховного комплексу №10. Звернулися до Чудотворця аж 609 школярів. Це найдовше у країні послання до улюбленця дітей. Воно увійшло до Книги рекордів України. Попередній було встановлено у 2017 році (лист 33 метри).
  • 15,6 мільйона гривень готівкою і ще 400 тисяч на рахунках у банку задекларував голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко. Торік очільник області заробив 1,3 мільйона гривень. Доходи чиновника принесли продаж рухомого майна, відсотки від банківських вкладів, заробітна плата та пенсія.
  • Конверт з оригінальною маркою «Ковель. 500-річчя отримання Магдебурзького права» випустила «Укрпошта». На ньому зображено Свято-Воскресенський кафедральний собор та сургучеву печатку, а на марці — герб міста (1852 р.), написи: «УКРАЇНА UKRAINA», «2018».
  • 5 найуспішніших школярів Рівненщини та 6 – Волині святкували день святого Миколая з родиною Президента України. Діти стали переможцями та фіналістами міжнародних і всеукраїнських олімпіад, конкурсів, інновацій, бізнес-стартапів тощо.
  • У Рівному Дід Мороз гуляє з коляскою. Рівняни сфотографували, як по вулиці жінка в червоному костюмі прогулюється з дитиною у візочку, і виставили світлину в соцмережу. Наталія Юрченко, так звати маму в новорічному вбранні, розповіла, що у такий спосіб хотілось додати звичайному дню святковості, і сподівається, що так їй вдалося здивувати перехожих.
  • 26-річний чоловік, який вночі вистрибнув із вікна 4-го поверху рівненської лікарні, тілесних ушкоджень не отримав. Він потрапив до неврологічного відділення і поводив себе так, що медперсонал намагався його угамувати. Але молодик викинувся з вікна. А санітарка медзакладу під час інциденту зазнала травми.
Telegram Channel