Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 14–20 січня

ОВЕН. Відчуєте гостру потребу в переоцінці цінностей. Будете активно приміряти до себе нове, захочеться змінити свою поведінку в особистих стосунках. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Відкиньте напруженість і відчуйте радість життя. Не вимагайте надто багато від людей, а прибирання квартири не сприймайте як каторгу. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

БЛИЗНЮКИ. Відчуватимете знервованість і втому. Не відмовляйте собі в невеликих розвагах і відпочинку. У вихідні поділіться своїми ідеями з близькими. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

РАК. Життя близьке до ідеалу. Жодних проблем не очікується. Ваш інтелект просто зашкалює, ви здатні впоратися навіть із найважчим завданням. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ЛЕВ. Зараз краще припинити ділову активність, зорі не сприятимуть у цій сфері. Надлишок енергії спрямуйте на родину та друзів, вдасться зробити чимало добрих справ. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Вдалий час для нових ділових планів і вирішення робочих проблем. Вихідні принесуть радість, якщо проведете їх із близькими та коханими. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. У суєті ви ризикуєте довіритися непорядним людям. Постарайтеся бути уважнішими. Вихідні присвятіть шопінгу, він поліпшить вам настрій. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

СКОРПІОН. Вдасться вирішити багато справ. Термінове відрядження позитивно вплине на вашу кар’єру. Гарно складатиметься й особисте життя. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СТРІЛЕЦЬ. Наведіть лад у власному внутрішньому світі. Проведете тиждень наодинці з собою, у роздумах, зате вихідні – в компанії люблячих вас людей. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ. Ви нікому не довіряєте й звалюєте всі турботи на себе. Не дивно, що відчуєте втому, погіршення самопочуття. Зверніть увагу, що поруч є люди, здатні допомогти. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ВОДОЛІЙ. Деякі міркування, почуті цього тижня, виявляться для вас несподіваними, але змусять замислитися. У вихідні більше уваги приділіть родині. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

РИБИ. Здивуєте всіх гучними заявами і вчинками, що суперечать загальноприйнятим нормам. У вихідні ви немов отямитеся й пірнете на рятівну тиху глибину. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel