Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що нам віщують зорі наступного тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі наступного тижня

Гороскоп на 4 — 10 лютого

ОВЕН. Не квапте події, майте терпіння. Зосередьтеся на роботі. Близькі потребуватимуть вашої підтримки – допоможіть порадою, але не намагайтеся вирішити проблеми за них. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Напруженість поступово зникатиме, проте розслаблятися ще не час. Відстоюйте свою позицію, але не провокуйте конфліктів. Не перетворюйте вихідні в ураган. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Позитивний погляд на життя відкриє нові горизонти. Ризикуйте, втілюйте плани, приймайте нестандартні рішення – у вас усе вийде. Вихідні принесуть яскраві враження. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

Ризикуйте, втілюйте плани, приймайте нестандартні рішення – у вас усе вийде.

РАК. Вдалий час для пожвавлення в багатьох сферах, але будувати грандіозні плани не варто, займіться повсякденними справами. Керівництво оцінить ваш високий професіоналізм. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

ЛЕВ. Апатія та лінь – це шлях у нікуди. Щоб добитися успіху, доведеться попрацювати. Не затівайте сварок та конфліктів. У вихідні відпочиньте подалі від дому, змініть обстановку. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ДІВА. Будьте толерантними, критичні зауваження можуть образити близьких і спровокувати сварку. Не вплутуйтеся в жодні авантюри. Нові ідеї виявляться не зовсім реалістичними. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

ТЕРЕЗИ. Вирішуйте старі проблеми, далі їх відкладати не можна. Ділові пропозиції будуть цікавими, а контракти – вигідними. Остерігайтеся інтриг та заздрості. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

СКОРПІОН. Вас очікує фінансовий успіх. Уникайте перевантажень, надмірна зайнятість заважає радіти життю. Вихідні присвятіть вирішенню сімейних проблем, приділіть увагу дітям. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ. Не перекладайте на інших ваші обов’язки. Зверніть увагу на своє оточення, на взаємини з друзями, родичами. Не занедбуйте справи через зайнятість особистими проблемами. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. З’являться позитивні тенденції в багатьох справах. Однак свої плани та наміри зберігайте в таємниці. Вихідні проведіть за приємним спілкуванням із близькими чи друзями. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ. Поженетеся за чимось більшим – ризикуєте втратити те, що маєте. Максимально зосередьтеся на поточних справах. У вихідні враховуйте бажання й інтереси близьких. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

РИБИ. Період сповнений випадковостей. На роботі розраховуйте тільки на власні сили й можливості. Надійність ваших партнерів досить сумнівна. Будьте уважнішими до близьких. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

Telegram Channel