Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

А ви довіряєте гороскопам?

Фото з відкритих джерел.

Що віщують зорі

Гороскоп на 1 — 7 квітня

ОВЕН. Можливі конфлікти з колегами й додаткові вимоги від начальства. Зберігайте спокій і сумлінно працюйте. У вихідні не ухвалюйте поспішних рішень, спершу все як слід обміркуйте. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ТЕЛЕЦЬ. З’явиться шанс надолужити упущені можливості в кар’єрі. Не піддавайтеся на емоційні провокації та суперечки. У вихідні дозвольте собі добре виспатися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

БЛИЗНЮКИ. Успішний тиждень. Можливі освідчення та романтика. Але мусите зосередитися для досягнення важливих цілей. Частіше посміхайтеся. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

РАК. Зміцнюйте свій авторитет і бережіть репутацію. Менше говоріть і більше слухайте. Ваші розробки й ідеї відзначить начальство, тож можна чекати й підвищення. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ЛЕВ. Причиною невдач може стати ваша довірливість і небажання проаналізувати ситуацію. Ймовірні нові цікаві професійні пропозиції. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

ДІВА. Успіх залежатиме від правильності вибору. Думайте і дійте за обставинами. Не розраховуйте на інших, можливі обмани й викривлення інформації. Більше часу присвячуйте родині. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

ТЕРЕЗИ. Чим більше ви безкорисливо допомагатимете іншим, тим позитивнішими будуть зміни у вашому житті. Дотримуйтеся режиму й нікуди не спізнюйтеся. У вихідні на вас також очікують справи. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

СКОРПІОН. Наполегливість і самовіддача – запорука професійних та фінансових успіхів. З’явиться бажання змінити і свій імідж, і внутрішній стан. У вихідні будьте стримані й розважливі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

СТРІЛЕЦЬ. Стороння допомога може стати для вас ведмежою послугою, тож розраховуйте тільки на власні сили. Зможете проявити себе. Порадують позитивні події й цікаві зустрічі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. Це вирішальний період, який вплине на вашу кар’єру. Ймовірні важливі переговори й поява нових ділових партнерів. Уникайте підвищених зобов’язань і надмірних навантажень. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ. Прислухайтеся до розуму, а не до бажань і пристрастей. Буде багато спілкування і нові знайомства. У вихідні відчуєте приплив сил. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

РИБИ. Настрій і працездатність будуть на висоті, якщо визначите мету й піймаєте кураж. В особистому житті не виключені авантюри. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel