Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Хто від шпильки до булавки, хто від туфельок до шляпки — елегантність сама?..»

Фото krasotka.cc.

«Хто від шпильки до булавки, хто від туфельок до шляпки — елегантність сама?..»

Відомо, що ділові жінки здебільшого надають перевагу у виборі вбрання досконалій і завжди актуальній класиці. І не дивно, адже це ідеальний варіант, який допоможе створити стильний образ

Фахівці стверджують, що у 2019–2020 роках цей напрям не зазнає особливих змін. Залишаються популярними ті ж канонічні фасони та моделі одягу, взуття й аксесуарів. Змінились лише трендові кольори, принти, а також з’явилися нові поєднання. Тож якими основоположними речами жінкам варто доповнити свій гардероб?

Костюм

Модна «двійка» з піджака і спідниці або штанів — головний компонент базового ділового гардеробу. Жінкам після 30 літ пасуватимуть мінімалістичні приталені моделі популярних яскравих відтінків. Спеціалісти радять приміряти червоні, коралові, помаранчеві, пісочні, ніжно–блакитні костюми або ж додати ці кольори у вигляді акцентів — взуття чи аксесуарів.

Блузи

Класичні блузи й сорочки також незамінні у вашому гардеробі. В моді і трикотажні моделі, й атласні та шовкові. Кольорова палітра актуальна така ж, як і для костюмів. Крім того, варто приглянутися до стильних сорочок і блуз із квітковим чи абстрактним узором.

Сукня

Без неї не обходиться жодна жінка. Тут фахівці радять вибирати моделі, які пасують вашому типу фігури. Головна умова для леді 30+, як і в діловому стилі загалом, — це довжина плаття не вище коліна.

Взуття

Йому слід приділити окрему увагу, варто зупинитися на максимально лаконічних моделях: туфлі–човники, закриті туфлі на стійких підборах, ботильйони, напівчобітки чи класичні чоботи.

Аксесуари

Будь–який образ, навіть у діловому стилі, буде незавершеним, якщо не додати аксесуарів. Зверніть увагу на цікаві хусточки з принтом, елегантні капелюшки, брошки, пояси. Моделі сумок і клатчів — ефектні, але лаконічні. Те саме стосується ювелірних прикрас. Ідеально пасуватимуть комплекти з перлинами у стилі Коко Шанель.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel