Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську підпільно пальним не торгуватимуть

Фото нововолинськ.com.ua.

У Нововолинську підпільно пальним не торгуватимуть

У місті гірників демонтують самовільно встановлені автозаправні станції на вулицях Луцькій та Шахтарській. Таке рішення прийнято на останньому, позачерговому засіданні виконкому міської ради. Цьому передував висновок комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

За словами заступника міського голови Володимира Рожелюка, ще торік міська рада виявила дві самовільно встановлені АЗС. Тоді й звернулася у міську й обласну прокуратуру, правоохоронні органи, обласну держадміністрацію. Як відповідь — вимогу закрити незаконні заправки перед органами місцевого самоврядування — постановила прокуратура. Як виявилося, нелегальні заправки екологічно й технічно небезпечні. Крім того, ці структури не сплачували податки ні за землю, ні за акциз. Під час обговорення були претензії до роботи Нововолинського міського відділу управління ДСНС України у Волинській області: чому не проводилися перевірки та не вжито жодних заходів?

Як виявилося, нелегальні заправки екологічно й технічно небезпечні. Крім того, ці структури не сплачували податки ні за землю, ні за акциз.

Одна із заправок розміщена на території Благодатного, тому члени виконкому рекомендували тамтешньому голові Олександрові Топорівському прийняти відповідне рішення селищної ради.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel