Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як патрульні переконали учасника АТО  не стрибати з дев’ятиповерхівки в Луцьку

mukachevo.net

Як патрульні переконали учасника АТО не стрибати з дев’ятиповерхівки в Луцьку

«Все тільки починається!», «Тобі ще жити!», «Не роби непотрібних вчинків!», — завдяки вчасних, доречно дібраним словам та історіям із власного життя, наполегливості та професійності волинські копи відговорили чоловіка стрибнути вниз із даху багатоповерхового будинку

Подія трапилася 2 липня, близько 19–ї години, на вулиці Кравчука в обласному центрі. Щойно в радіоефірі прозвучало повідомлення про спробу самогубства, на місце одразу вирушили 5 екіпажів патрульних, командир батальйону, працівники «швидкої» та ДСНС.

На даху 9–поверхової будівлі виявили чоловіка, який розповів про посттравматичний синдром після перебування в АТО й не хоче жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти особливий підхід до чоловіка.

Близько години наші інспектори спілкувалися з ним і про життя, і про службу, і про майбутнє, переконували не вчиняти самогубства, говорили, як знайти себе і все ж жити далі.

Поліцейські Дмитро Мандзюк та Віктор Дрогомирецький, які також воювали на Сході України, зуміли знайти особливий підхід до чоловіка, завдяки чому він таки уберігся від прірви, підійшов згодом до дружини і побратима.

Отож наші патрульні врятували ще одне життя, зберегли чоловіка для жінки, батька — для маленької донечки, сина — для батьків…

Колишнього атовця доставили до медичного закладу для подальшого обстеження.

Ольга БУЗУЛУК.

Telegram Channel