Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Торговцю людьми «світить» до 8 років ув’язнення

Волинь-нова

Торговцю людьми «світить» до 8 років ув’язнення

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні правоохоронці Рівненщини провели ряд оперативних і слідчих заходів, спрямованих на викриття злочинної діяльності громадянина Німеччини

Іноземець, маючи намір отримати незаконний прибуток, підшукав та завербував 22–літню жительку Рівного для подальшого переправлення через державний кордон України з метою сексуальної експлуатації в одному з борделів Німеччини. Їх обох, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, затримали в міжнародному пункті пропуску «Ягодин».

Іноземець, маючи намір отримати незаконний прибуток, підшукав та завербував 22–літню жительку Рівного для подальшого переправлення через державний кордон України з метою сексуальної експлуатації

Чоловікові слідчі за процесуального погодження із прокуратурою області повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції інкримінованої статті підозрюваному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють інших осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення, та потерпілих.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Telegram Channel