Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У жахливій автотрощі загинули пацієнт «швидкої» та його дочка

Фото vl.npu.gov.ua.

У жахливій автотрощі загинули пацієнт «швидкої» та його дочка

Минулого понеділка на перехресті доріг поблизу села Оконськ Маневицького району сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками

Це було після 13–ї го­дини. Автомобіль екстреної медичної допомоги під керуванням 42–літнього жителя Маневичів, виїжджаючи на головну дорогу (відому як бетонка), зіткнувся з вантажівкою «Вольво», за кермом якої перебував 27–річний мешканець міста Сарни Рівненської області.

Автомобіль екстреної медичної допомоги під керуванням 42–літнього жителя Маневичів, виїжджаючи на головну дорогу (відому як бетонка), зіткнувся з вантажівкою «Вольво», за кермом якої перебував 27–річний мешканець міста Сарни Рівненської області.

Внаслідок дорожньо–транспортної пригоди загинув 75–літній пацієнт «швидкої», житель Луцького району, котрого транспортували до обласного центру Волині. Її водія, фельдшера та 42–річну доньку померлого госпіталізували в реанімацію Маневицької центральної райлікарні. На жаль, життя жінки медики не змогли врятувати.

На місці ДТП працювала слідчо–оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Попередньо слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілих.

Віктор ГОМОЛЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel