Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чим депутат  відрізняється від холодильника,  або Чому треба обирати депутатом Тараса Шкітера

Фото прес-служби ГР «СВІДОМІ».

Чим депутат відрізняється від холодильника, або Чому треба обирати депутатом Тараса Шкітера

21 липня відбудуться вибори до Верховної Ради. Лучани віддадуть свої голоси за представника у парламенті, який би гідно відстоював їхні інтереси у найвищому законодавчому органі країни

Виникає запитання: як обрати хорошого депутата? Відповідь може здивувати чи обурити, але вона доволі проста: так само, як підходите до вибору холодильника чи пральної машинки. Принаймні критерії відбору дуже схожі. Очевидно, що ви звертатимете увагу на ціну, якість, бренд виробника, гарантійний строк експлуатації та технічну підтримку.

Тепер ці ж критерії підставимо до кандидатів–мажоритарників, які зареєструвалися у Луцьку.

Ціна. Кожен виборець має один голос, тому фактично ціна «купівлі» депутата буде для всіх кандидатів такою ж. Це те саме, що ви би прийшли в магазин, а там усі холодильники коштують однаково. Тому варто звертати увагу на інші фактори та додаткові функції товару.

У Тараса Шкітера є сформована команда, яка знає і вирішуватиме проблеми лучан.

Якість. Потрібно розуміти, чи ви точно хочете купити нову техніку без жодних дефектів. Чи вам підійде з подряпинами, плямами та спрацьованими механізмами. Очевидно, краще вибирати нову та ідеально працюючу, тим більше, що ціна однакова. Так само і з кандидатами в депутати: варто дивитися, чи були люди при владі, якою є їхня репутація та чи не сточила основні вузли іржа корупції.

Бренд. Тут, здається, теж усе зрозуміло. Брати техніку від відомого виробника, який зарекомендував себе, або ж надати перевагу китайському бренду «мейд ін підвал». У випадку із виборами потрібно дивитися на громадсько–політичні організації, які підтримують того чи іншого кандидата.

Гарантія. Буває так, що товар «обміну та поверненню не підлягає». А іноді виробники дають пристойну гарантію на кілька років. У випадку із депутатом гарантами можуть стати авторитетні особи чи організації.

Технічна підтримка. Навіть якщо ви купили більш–менш пристойну техніку, потрібно розуміти, до кого звертатися у разі якихось технічних проблем. Якщо сервісний центр, який обслуговує ваш бренд, має представництво лише у Львові чи Києві, то це створить чимало незручностей, щоб усунути такі недоліки. Те ж із депутатом. Чи має він команду помічників, які вирішуватимуть проблеми виборців? Чи буде він працювати на своєму окрузі, чи зможуть достукатися до нього громадяни?

Стати депутатом від Луцька претендують одразу 11 кандидатів. Хто ж із них відповідає окресленим вище критеріям? Тарас Шкітер (на фото)!

Чому?

1. Тарас Шкітер — нове обличчя в політиці. Він ніколи не був чиновником і депутатом. Проте розуміється в політиці й економіці та має власні погляди на гострі проблеми сьогодення, сформовані за час роботи журналістом.

2. Тарас Шкітер — іде в парламент як самовисуванець. Проте його підтримали Громадянський Рух «СВІДОМІ» та його засновник Андрій Покровський, які вже декілька років роблять Луцьк кращим. Саме вони гарантують, що кандидат буде надійним та достойним депутатом.

3. Тарас Шкітер — кандидат, який має реалістичну виборчу програму, що базується на стратегічних цілях «СВІДОМИХ», та пріоритетом ставить конкретні цілі: призначення виборів мера Луцька, комфорт та безпека містян.

4. Тарас Шкітер має команду, яка спільно вирішуватиме проблеми лучан зі своїм депутатом. Відкритий офіс Руху вже постійно працює у «Сіті Парку», і будь–хто може звернутися туди по допомогу.

Тому, зайшовши 21 липня у виборчу кабінку, дивіться на прізвища кандидатів, як на назви холодильників. І «купіть» новий, який справді працюватиме вірою і правдою довгі роки, а не вийде з ладу через декілька днів чи місяців.

Євген КРАВЧЕНКО.

Telegram Channel