Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Закоханий юнак освідчився на… футбольному полі

«Я тебе кохаю! Стань моєю дружиною».

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Закоханий юнак освідчився на… футбольному полі

І дівчина на очах уболівальників та під їхні гучні оплески дала згоду!

Минулої неділі на футбольному полі в селі Цегів, що на Горохівщині, здавалося, все було звично: господарі, котрі рік тому вибороли кубок району, відчайдушно грали з «Міщанами» із райцентру. Стадіон вирував пристрастями вболівальників, яких чимало в обох команд. І лише кілька людей були посвячені у таємницю цього сонячного дня. На футбольній арені очікувалася незвичайна для Горохівщини подія: після закінчення матчу футболіст Олександр Кутас мав освідчитися.

…Нічого не підозрюючи, білява вродлива Ярослава вболівала за команду коханого з подругами. Може, трохи здивувалася, коли серед другого тайму тренер Андрій Романюк замінив її Сашка на іншого гравця. Хіба ж могла знати, що хлопець покинув поле, бо мав перевдягнутися і постати перед велелюдним спортивним товариством не з м’ячем, а з величезним букетом білих троянд.

Схоже, для Олександра фінальний свисток прозвучав наче вальс Мендельсона. На футбольне поле йшов під аплодисменти команд, а один із друзів гречно привів від уболівальницької зони здивовану Ярославу. І ось Сашко став на коліно і, сказавши вічне: «Я тебе кохаю!», простягнув букет, перстень та запропонував: «Стань моєю дружиною!»

Для Олександра фінальний свисток прозвучав наче вальс Мендельсона.

Про цю мить вони розповідатимуть колись і дітям, і внукам. Ярослава перстень прийняла, а стадіон знову вибухнув оваціями: мовляв, вона згідна.

«Молодець!» — скандували й Сашкові, бо далеко не кожний молодий чоловік наважиться сьогодні на такий шляхетний вчинок.

У закоханих розпитала, що вони зустрічаються дев’ять місяців. Ярослава живе в Холоневі і в суботу відкружляла у вальсі на випускному. Дівчина мріє стати візажистом, тому невдовзі почне здобувати цю професію. Олександр — майстровитий, якщо потрібно зробити якісну натяжну стелю, то він справиться. Обоє переконані, що якби таких романтичних подій було більше, то всі почувалися б щасливішими.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel