Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 8 — 14 липня

ОВЕН. Необхідно зосередитися на роботі. Успіх багато в чому буде залежати від вашої комунікабельності. Може з’явитися нове джерело доходів. Не забувайте також про родину та домашні справи. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕЛЕЦЬ. Не упустіть свій шанс на кар’єрний ріст, не бійтеся новизни. Звільніться від комплексів, які заважають вам жити. Більше довіряйте своїй інтуїції. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Настає сприятливий час, коли виконуються ваші бажання, особливо це стосується родини. Ви будете насолоджуватися життям і коханням, бо поруч близькі люди, які підтримують вас. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

РАК. Сприймайте без образ критичні зауваження на свою адресу, прислухайтеся до них. Почуття такту і щирість дадуть вам змогу віртуозно впоратися з будь–якими завданнями. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Можливі конфліктні ситуації на роботі. Вам знадобляться зосередженість і врівноваженість. Можна розраховувати на надбавку до зарплати, але для цього доведеться докласти чимало зусиль. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

ДІВА. Не дозволяйте користуватися вашою добротою в корисливих цілях, умійте сказати ні. Вам допоможуть гнучкість мислення й уміння чути співрозмовника. У вихідні у вас з’явиться можливість налагодити особисте життя. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Вам просто необхідно буде зосередитися на головному й не витрачати сили на вирішення другорядних проблем. Постарайтеся не сперечатися з начальством і не критикувати колег. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Гарний час для зміцнення лідерських позицій на роботі, ваш авторитет і доходи зростуть. Будьте наполегливіші — і ви зможете реалізувати свої давні ідеї. Добрий період для кохання і приємного спілкування. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ви можете впливати на людей, тому обдумуйте кожен крок. Ваша ініціатива буде оцінена начальством. Ви проявите свої таланти й заслужите похвалу близьких людей. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Вам доведеться скоригувати свої плани. Певні зобов’язання змусять вас узятися за незвичну справу: не переживайте, у вас усе вийде. Деякі ваші таємниці можуть виплисти назовні. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Ви будете сповнені енергії й готові до нових пригод. Спроба діяти за власним бажанням швидко приведе вас до серйозного конфлікту. Будьте обережніші у висловлюваннях, ви можете видати свої й чужі секрети. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Сповільніть робочий ритм. Відпочиньте, сходіть на йогу, послухайте класичну музику. Збагатіться новими враженнями й відчуттями. Постарайтеся не зіпсувати свої стосунки з близькими. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

Telegram Channel