Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Продала двох синів  за 15 000 гривень

Якщо зустрінуться вони ще коли-небудь, чи зможе горе-матір глянути їм у вічі?

Фото npu.gov.ua.

Продала двох синів за 15 000 гривень

Жінку, яка здала в оренду своїх дітей для жебракування, позбавили волі на 8 років

Ще торік, 10 серпня, слідчі разом із працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, у Хмельницькій області та колегами зі Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури зафіксували факт продажу 32–літньою жінкою двох своїх малолітніх синів віком 2 та 6 років, як інформує офіційний сайт Національної поліції.

Мати родом із Вінниччини. Деякий час вона проживала у Хмельницькому разом із дітьми та співмешканцем. Жінка вирішила заробити грошей і здала своїх синів в оренду для жебракування в сусідній області за 15 тисяч гривень. Вона була затримана, коли одержувала частину коштів у розмірі 5 тисяч гривень. До того ж зловмисниця написала розписку про те, що з власної волі передає дітей і жодних претензій не має. Синам вона сказала, що вони їдуть у літній табір.

Зловмисниця написала розписку про те, що з власної волі передає дітей і жодних претензій не має.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд повністю розглянув матеріали провадження і визнав жінку винною у вчиненні злочину за частиною 3 статті 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Її було позбавлено волі на 8 років із конфіскацією майна.

Telegram Channel