Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Решта літа для шахтарів буде із зарплатою

Шануймо працю гірників!

Волинь 24

Решта літа для шахтарів буде із зарплатою

Проблема невчасного розрахунку з волинськими гірниками останнім часом не є новою. Не став винятком і 2019-й

І ось після багатьох обіцянок погасити борг із зарплати кошти нарешті з’явилися на казначейських рахунках. У перших числах липня Кабінет Міністрів виділив 320 мільйонів гривень усім державним вугільним підприємствам України. Із них підприємство «Волиньвугілля» вже отримало 14 мільйонів, що дасть змогу «закрити» 82 відсотки заробленого за травень.

Вугільні підприємства чекають не «точкових», а кардинальних рішень, які б врешті визначили, куди їм рухатися далі й на що розраховувати гірникам, котрі ще не виїхали за кордон.

Шахтарі схиляються до такої думки: прийдешні вибори до парламенту «посприяли» тому, що урядовці прислухалися до гірників і вирішили їх потішити влітку. Бо, судячи з попередніх років, цієї пори кошти надходили зазвичай перед професійним святом шахтарів, яке відзначають в останню неділю серпня. Утім, вугільні підприємства чекають не «точкових», а кардинальних рішень, які б врешті визначили, куди їм рухатися далі й на що розраховувати гірникам, котрі ще не виїхали за кордон.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel