Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Виборчий округ №21: Івахів переміг Лева

Волинь-нова

Виборчий округ №21: Івахів переміг Лева

Виборці округу № 21 втретє поспіль висловили йому довіру

Ковель — одне із найзеленіших і найвпорядкованіших міст Волині. Після дострокових парламентських виборів, які відбулися минулої неділі, воно ще більше «позеленіло»: переважна більшість його мешканців проголосувала за кандидатів від партії «Слуга народу». Це, зрештою, характерне не тільки для міста залізничників, а й для інших районів області, які входять у виборчий округ № 21 з центром у Ковелі

В індивідуальному «суперництві» переміг самовисуванець Степан Івахів (на фото), котрий добре відомий виборцям, які високе довір’я виявляли йому двічі — у 2012–му та 2014–му роках. За цей час Степан Петрович зробив багато корисних справ для виборців, за що вони йому віддячили і цього разу.

Безпосередній, так би мовити, висуванець «Слуги народу» Андрій Лев зайняв друге місце, відстаючи від «лідера» виборчих перегонів на окремих дільницях у Ковелі буквально на декілька відсотків. Третім став кандидат від «Свободи» Юрій Поліщук, колишній голова РДА, нині депутат обласної ради.

Загалом у день виборів суспільно–політична ситуація в Ковелі була спокійною. Окремі дрібні неув’язки, про які повідомляли інтернет–видання, на результати не вплинули.

Загалом у день виборів суспільно–політична ситуація в Ковелі була спокійною. Окремі дрібні неув’язки, про які повідомляли інтернет–видання, на результати не вплинули.

Щоправда, не зовсім зрозумілими є дії окружної виборчої комісії, яка навіть не спромоглася у міськрайонній газеті «Вісті Ковельщини» повідомити про своє місцезнаходження, не опублікувала, як велить Закон, списки членів дільничних виборчих комісій та й зрештою свій склад. У відповідь на запитання журналістів тут пояснюють, що коштів на ЗМІ не вистачає, а вся необхідна інформація — в інтернеті.

Воно, може, й так, але інтернет є далеко не в кожній оселі, особливо сільській. І Закон про вибори народних депутатів України, наскільки нам відомо, ніхто не відміняв…

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel