Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Так, це реванш, хоч і не регіоналів на чолі з Януковичем. Це реванш тих, хто ніколи не вірив у Революцію гідності…

Андрій Любка — український романіст, поет, перекладач та есеїст.

N.BODNAR

Так, це реванш, хоч і не регіоналів на чолі з Януковичем. Це реванш тих, хто ніколи не вірив у Революцію гідності…

Андрій ЛЮБКА, письменник, вважає, що на останніх виборах закінчилася Революція гідності і розпочалася Революція ницості:

Так, це реванш, хоч і не регіоналів на чолі з Януковичем. Це реванш тих, хто ніколи не вірив у Революцію гідності… Замість ідеї про утвердження української мови як державної, замість курсу на деколонізацію, права на свою історію й церкву більшість українців обрала собі проросійську владу. Так, не пропутінську, але таки проросійську: людей, для яких російська мова, культура – частина ідентичності, а росіяни – брати…

Небесна сотня життям заплатила за вигнання тупуватого диктатора, щоб через п’ять років ті, що під час революції відсиджувалися перед телевізорами, привели до повної влади бикуватого узурпатора.

Прогнавши президента-зека, народ обрав собі президента, який вичитує чиновників по-хамськи. Що більше хамства й зневаги до «старих», то більше радості в плебсу. Єхидної, примітивної, гнилуватої радості, але аж ніяк не Гідності. Небесна сотня життям заплатила за вигнання тупуватого диктатора, щоб через п’ять років ті, що під час революції відсиджувалися перед телевізорами, привели до повної влади бикуватого узурпатора.

Telegram Channel