Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Сара Нетаньяху викинула на землю український хліб–сіль

Майже за Дзідзьо: «Я і Сара — кльова пара…»

Фото youtube.com.

Сара Нетаньяху викинула на землю український хліб–сіль

Дружина прем’єр–міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху знехтувала українською гостинністю під час візиту до Києва

У столичному аеропорту подружжя зустрічали традиційним хлібом–сіллю. І якщо Беньямін Нетаньяху з’їв шматок українського короваю, то його дружина Сара просто викинула його на землю. Для українців хліб — святе. Багато наших земляків і досі цілують хлібину, якщо вона падає додолу. Тому такі відеокадри зневаги до хліба обурили багатьох.

В Офісі Зеленського одразу ж заявили, що пані Нетаньяху покришила хліб на землю ненавмисне, і це «аж ніяк не є проявом неповаги до України». Потім зі спеціальним відеозверненням виступив сам Беньямін Нетаньяху і сказав, що насправді його дружина поважає українців і навіть до візиту підібрала синьо–жовті кольори у своєму одязі.

60–річна Сара — третя дружина ізраїльського прем’єра, психолог за освітою.

Найімовірніше, Сара Нетаньяху добре знала, що треба робити із хлібом–сіллю. Просто з нею зіграли злий жарт такі особливості її характеру, як примхливість та скандальність. 60–річна Сара — третя дружина ізраїльського прем’єра, психолог за освітою. Вони одружені 28 років, мають двох синів. І за цей час Сара неод­норазово фігурувала в гучних скандалах.

У 2010 році ізраїльські ЗМІ писали, що економка подружжя Нетаньяху подала в суд на дружину прем’єра за те, що та ображала, прискіпувалась і затримувала зарплату. А в 2016–му колишній працівник садиби Нетаньяху виграв судовий позов проти Сари, звинувативши її — не багато–не мало — у створенні «ворожих умов роботи». Суд зобов’язав виплатити працівникові 48 тисяч доларів. Вже у цьому році шановна Сара заплатила ще один штраф у 15 тисяч доларів за перевитрату бюджетних коштів, які держава виділила подружжю на особистого кухаря. Пані Нетаньяху перевитратила на продукти аж 100 тисяч! Все їй було не так.

До речі, у літаку, дорогою до України, Сара теж влаштувала скандал. Їй здалося, що члени екіпажу привітали її неналежним чином. Тому попрямувала до кабіни пілотів, аби насварити їх.

Ну що поробиш — характер у жіночки такий. І навіть дипломатичний протокол тут безсилий…

Василь КІТ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel