Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як відмити біле підвіконня сучасних склопакетів ПВХ

Волинь-нова

Як відмити біле підвіконня сучасних склопакетів ПВХ

Вони мають дуже ефектний вигляд і можуть залишатися такими досить тривалий час при правильному догляді

Звичайне чищення підвіконня проводять за допомогою хімічних засобів, на баночці яких є позначка «для пластику». Добре відтираються плями і засобом для миття скла. Якщо таких удома немає, скористайтеся тим, що є.

1. З порошку для прання білої білизни можна зробити кашку, нанести її на поверхню, потерти і змити водою. Збирайте обмилки в спеціальну баночку, додайте трохи води і таким концентрованим мильним розчином почистіть підвіконня.

Проблема з підвіконням зникне, якщо наклеїти на нього білу плівку. Вона лакована і тому чудово миється. 

2. Витримав перевірку часом ще один старий випробуваний спосіб – зубний порошок і крейда. Ці речовини є м’якими абразивами, які не здатні подряпати скло. На поверхні, протерті вологою м’якою серветкою, ватним тампоном наносять розчин зубного порошку або порошкоподібної крейди. Далі висохлу площину витирають сухою ганчіркою разом із частинками пилу і бруду.

3. Сода з оцтом допомагає впоратися із застарілими забрудненнями. Потрібно нанести соду на поверхню, яку необхідно очистити або відбілити, змочити губку в 12-процентній оцтовій кислоті й потерти. Використовуйте гумові рукавички, оскільки можна пошкодити шкіру рук.

Проблема з підвіконням зникне, якщо наклеїти на нього білу плівку. Вона лакована і тому чудово миється. І її можна міняти, наприклад, обклеїти плівкою під дерево. Красиво та добре очищається і не вимагає постійного миття, як біле підвіконня.

Не використовуйте абразивні чистячі засоби: сильні кислотні рідини можуть «з’їсти» пластмасу. Не тріть дротиком чи жорсткою щіткою, найкраще підійде м’яка мочалка або ганчірка з мікрофібри.

Джерело: vseznai.in.ua

Telegram Channel