Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 26 серпня – 1 вересня

ОВЕН. Ви будете надзвичайно працездатні. А несподіване заступництво впливових людей дасть змогу досягнути успіху в професійній сфері, що значно підвищить ваш авторитет серед колег і ділових партнерів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Мінімальні зусилля дадуть максимум результату. А от зайва суєта та надмірне старання ні до чого гарного не приведуть. Остерігайтеся бажати комусь зла, нехай і цілком заслужено. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Вам треба вірити в успіх і здійснення своєї мрії. Спокійно, але твердо йдіть до своєї мети і ви одержите бажане. Зможете довести усім, що ви незамінний фахівець. Вас будуть очікувати приємні події в особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Важлива інформація, немов золота рибка, сама припливе вам у руки й допоможе у вирішенні професійних і особистих проблем. У вихідні краще не будувати грандіозних планів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Сприятливий час для змін. Ставте перед собою більші цілі. І ви відчуєте підтримку в усіх своїх починаннях. Імовірні гарні події в особистому житті. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ДІВА. Можливо настав час розвантажити себе від чужих проблем? І тут же у вас з’явиться шанс зайнятися своїми власними. Колеги будуть звертатися до вас у пошуках справедливості, постарайтеся не обдурити їхніх очікувань. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Якщо ви хочете підвищити власну працездатність і стати пунктуальнішим, у вас буде шанс це зробити. Не виключено, що вас очікує просування кар’єрними сходами. Можливе здійснення давніх бажань. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. У вас може з’явитися привід задуматися про сенс життя. Стосунки з навколишніми стануть кращими, вас практично у всьому супроводжуватиме гармонія. Буде багато гарних можливостей для реалізації ваших фінансових планів і задумів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Вам доведеться балансувати між численними подіями. Важливо при цьому не втомитися й не заробити нервовий зрив. Заручайтеся підтримкою колег, інакше зіштовхнетеся з перевантаженнями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Ваші плани можуть бути порушені, важливо швидко поставити нові завдання. Постарайтеся не встрявати у конфлікти без особливої потреби. У вихідні сумніви у власних силах зникнуть. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Відстоюючи свої права, наберіться терпіння й мудрості і, можливо, ви побачите спосіб змінити ситуацію на свою користь. Підготуйте міцний фундамент для майбутніх проектів. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

РИБИ. Гарний час для творчості та фантазії. Спробуйте щось нове. Вам необхідна незалежність у всьому: і в думках, і в справах, і в діях, а найголовніше — у рішеннях. У вихідні ситуація, ймовірно, кардинально зміниться, доведеться зробити вибір, від якого залежить ваше майбутнє. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel