Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Подружжя загинуло  за загадкових обставин

Убив дружину і наклав на себе руки?

Патріоти України

Подружжя загинуло за загадкових обставин

Правоохоронці розслідують вбивство чоловіка і жінки в Рівненському районі

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області, зв’язок із 55–річною матір’ю, яка вранці 7 листопада поїхала з обласного центру в село Руда–Красна, що на Рівненщині, донька втратила вже опівдні. Вона зателефонувала близько 21–ї години сусідові та попросила навідатися до батьків, той побачив у хаті два закривавлені тіла. Слідчо–оперативна група Рівненського районного відділення та обласного управління поліції, яка прибула сюди за викликом, виявила без ознак життя з вогнепальними пораненнями подружжя: у жінки було прострелено голову, а в чоловіка — шию.

За результатами огляду місця події поліцейські попередньо встановили, що трагедії, ймовірно, передував конфлікт, під час якого 54-літній чоловік зачинився в кімнаті, а дружина намагалася відчинити двері за допомогою сокири. У цей момент пролунав постріл із мисливської гладкоствольної рушниці, куля якої влучила жінці в голову. Тіло чоловіка зі зброєю поруч виявили на дивані. За однією з версій, він сам вистрелив собі в шию.

У жінки було прострелено голову, а в чоловіка — шию.

Відомості за двома фактами умисного вбивства (одне з яких із відміткою «самогубство») внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України. Що сталося між подружжям — невідомо, адже сім’ю характеризують як цілком благополучну. Загибла працювала в Рівному, а чоловік, вийшовши на заслужений відпочинок, проживав у селі Руда–Красна.

Богдана КАТЕРИНЧУК

Telegram Channel