Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 20 — 26 січня

ОВЕН. Багато спілкуватиметеся з друзями. Але не забувайте про необхідність реалізувати намічені плани. Тож час входити в робочий ритм. У вихідні не перевантажуйте себе домашніми клопотами. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не варто діяти всупереч правилам і суспільній думці. Старайтеся бути тактовними, контролюйте свої емоції. Відкладіть роботу, без якої можна обійтися. У вихідні приділіть увагу близьким. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота.

БЛИЗНЮКИ. Проявляйте дипломатичність і гнучкість, позиція сили зараз не годиться. Це сприятливий період в особистому житті. Ймовірні і вигідні ділові пропозиції. У вихідні дрібниці відкриють вам багато несподіванок. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

РАК. Зайвий пафос та офіціоз не потрібні. Навіщо напускна серйозність – розслабтеся, жартуйте. Переконаєтеся, що вас щиро люблять. Дивіться на життя позитивно. Проблеми відступлять. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – п’ятниця.

ЛЕВ. Вдалий період для творчості й новаторства. Можна починати серйозні справи, планувати майбутнє. Будьте зосереджені на роботі. У вихідні остерігайтеся ускладнення взаємин із близькими. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ДІВА. Розподіляйте час так, щоб вдавалося не тільки плідно працювати, але й відпочивати. Усі ділові питання вирішуйте швидко, без вагань і роздумів. У вихідні уникайте суперечок у сім’ї. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Очікується підйом активності, збиратимете плоди своєї праці. Справи покращаться завдяки надійним партнерам. Вдалий період для подорожей, відряджень і переїзду. У вихідні можливі зміни планів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

СКОРПІОН. Потіште себе чимось приємним, не варто все робити лише з почуття обов’язку. На роботі чекає прибуток, визнання й розуміння. Пам’ятайте, що кохана людина потребує турботи й уваги. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Ви підсвідомо готові до боротьби. Вам слід змінити стратегію і тактику, поки не посварилися з близькими. Дійте м’якше, будьте добріші. Можете одержати несподіваний приємний подарунок долі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

КОЗЕРІГ. Плануйте свої дії. Ймовірно, певні рішення продиктовані бажанням полегшити собі життя. Спробуйте переглянути мотиви – може, знайдуться кращі варіанти? У вихідні влаштуйте сімейну вечерю. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

ВОДОЛІЙ. Аналізуйте ситуацію, не дійте навмання. Впорядковуйте свої думки. Щоб уникнути можливих неприємностей, старайтеся бути спокійними й терплячими. Не потрапте на вудку авантюристів. Сприятливий день – середа, несприятливий – вівторок.

РИБИ. Починається період ділової і творчої активності, вдасться розкрити творчий потенціал і реалізувати давно задумані проєкти. Контролюйте свій робочий ритм. Початок тижня буде багатий на зустрічі, це може вас втомити. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel