Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Героїв на Ківерцівщині не забувають

Немає слів...

Фото: rayon.in.ua

Героїв на Ківерцівщині не забувають

3 квітня 2020 року минули п’яті роковини з дня загибелі учасників АТО, жителів села Суськ – Андрія Карпюка та Дмитра Степанова, які віддали свої життя, захищаючи Батьківщину у неоголошеній війні

Андрій та Дмитро підірвалися на міні поблизу Авдіївки. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за вірність військовій присязі наші краяни нагороджені орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно), медаллю «За жертовність і любов до України», а також пам’ятною медаллю «122–й окремий аеромобільний батальйон». Обом рішенням районної ради від 25 червня 2015 року присвоєно звання «Почесний громадянин Ківерцівщини» (посмертно). У 28–літнього Дмитра залишилися дружина та 4–річна донечка, а от 24–літній Андрій, на жаль, одружитися так і не встиг.

Обом рішенням районної ради від 25 червня 2015 року присвоєно звання «Почесний громадянин Ківерцівщини» (посмертно).

«Від імені кожного жителя громади висловлюємо співчуття і глибокий жаль рідним та близьким. Усім серцем поділяємо Вашу непоправну скорботу», — зазначають у міській раді.

Ірина ПАСІЧНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel