Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Голова Волинської ОДА Юрій ПОГУЛЯЙКО: «Щиро прошу – помолімося вдома, а богослужіння подивімося по телевізору»

«Відсвяткуйте Великдень у сімейному колі, аби вберегти себе та свою родину».

Фото voladmgov.ua.

Голова Волинської ОДА Юрій ПОГУЛЯЙКО: «Щиро прошу – помолімося вдома, а богослужіння подивімося по телевізору»

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Шановні волиняни!

Напередодні Великодня усі ми перебуваємо у стані особливого піднесення. Для кожного з нас, незалежно від конфесійної приналежності, Світле Христове Воскресіння є одним із найважливіших та шанованих свят у році. Ми чекаємо його з відкритим серцем, намагаємося навести лад у наших домівках, очистити душі, переоцінюємо цінності та плекаємо нові надії. У ці дні ми молимося за наших близьких та рідних, за українську землю та народ і просимо Божого благословення для усіх нас.

Зі святом Пасхи пов’язано чимало традицій та обрядів, яких українці дотримувались впродовж багатьох століть. Однак сьогодні, зважаючи на ситуацію у світі, нам доводиться вносити корективи у святкування Великодня.

Саме тому, вітаючи вас із цим святом, щиро прошу – відсвяткуйте його у сімейному колі, залишаючись вдома, аби вберегти себе та свою родину. I хоч яким би важливим не було для кожного з нас відвідування храму, помолімося вдома, а богослужіння подивімося по телевізору. Адже кожна віруюча людина знає – де б ми не були, Господь завжди з нами.

Кожна віруюча людина знає – де б ми не були, Господь завжди з нами.

I нехай панують у ваших родинах любов і доброта, затишок і турбота один про одного. Здоров’я і щастя усім вам, взаєморозуміння та благополуччя, віри в Бога і віри в те, що Україна та Волинь пройдуть усі випробування.

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій ПОГУЛЯЙКО. 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel