Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Малюнок pxhere.

Що віщують зорі

Гороскоп на 20 — 26 липня

ОВЕН. Сприятливий період для відпочинку на природі та влаштування особистого життя. Оригінальність, жвавість і дипломатичність дадуть змогу упоратися з багатьма проблемами. Будуть вдалими справи, які вимагають творчого підходу. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Небажано братися за нові проєкти або давати згоду на участь у якихось авантюрах. Від вас потрібно тільки одне: не звалювати на інших те, що буде покладено на вас. У вихідні можлива переоцінка цінностей і розчарування в коханій людині. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. У вас величезна кількість цікавих ідей і нових планів, але необхідно зосередитися на найбільш перспективних. З’явиться нове джерело доходу. В особистому житті на вас чекають грандіозні зміни. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Вам необхідно звернути на роботу пильну увагу, зараз є шанс зміцнити свій авторитет. У вас буде активне особисте життя. Вихідні — гарні дні, коли можливі зустрічі, розваги й походи в гості. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Кар’єрні можливості, які відкриваються перед вами, радують, але не варто демонструвати перевагу перед товаришами по службі. Зустріч з новими, цікавими людьми допоможе розслабитися і дасть змогу повеселитися від душі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Може завершуватися важливий етап у вашій кар’єрі, не варто поспішати з прийняттям рішень. Ретельно зважте всі шанси. Допомоги та підтримки чекати не варто, розраховуйте тільки на себе. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Ви будете змушені доводити до завершення практично всі початі справи. Можуть втілитися в життя навіть нездійсненні мрії. Головне — не сумнівайтеся, тому що все залежить від вас. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Зведіть обсяг роботи до розумного мінімуму і більше відпочивайте. Ви й так дістанете солідний прибуток. Однак потім добре б розслабитися та зайнятися особистим життям. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. На ваші плечі ляже місія миротворця: на роботі, серед близьких людей і друзів. Прислухайтеся до голосу інтуїції. Постарайтеся хоча би зобразити бурхливу діяльність, адже ви виявитеся в полі зору начальства. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

КОЗЕРІГ. Сприятлива всяка трудова діяльність. Тиждень пройде у турботах, у підготовці до чогось важливого. Впорядковуйте свої дії, і вам удасться впоратися з усім без суєти й запізнення. Робота буде результативною. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Ви будете притягувати навколишніх добротою, мудрістю та щирим бажанням прийти на допомогу у важку хвилину. Однак не дозволяйте сідати собі на шию. Гарний час для активних дій, ваша працездатність себе виправдає. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

РИБИ. Вам, швидше за все, доведеться цілими днями розгрібати проблеми, які нагромадилися. Є ймовірність обману і брехні. Не вірте малознайомим людям. Довіряй, але перевіряй. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel