Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пишногруда  «Міс світу Королева» йде у бокс

На відміну від інших зірок, принади Міли Кузнєцової справжні, а не силіконові.

Фото rbc.com.ua.

Пишногруда «Міс світу Королева» йде у бокс

В Україні зафіксували нове досягнення

 Модель та блогерка  з Полтавщини Міла Кузнєцова (на фото) стала новою рекордсменкою країни у номінації «Найбільші жіночі натуральні груди».

Вона має 13 розмір бюсту, а його обхват становить 135 см 5 мм (її попередниця мала 128 см). Жінка пройшла медичне обстеження в спеціалізованому Мамологічному центрі Києва, яке засвідчило натуральність її принад. Реєстрація нового досягнення відбулася 9 липня у Києві за участю представників Національного реєстру рекордів.

 

 Мілі Кузнєцовій 32 роки, займається бізнесом, свого часу працювала помічником адвоката. Популярність прийшла до неї саме завдяки вражаючому бюсту. Українські глядачі пам’ятають цю пишногруду дівчину зі зростом 173 см у проєкті «Модель XL». Тоді на шоу вона заявляла, що мріє реалізуватися у модельній сфері. Міла брала участь у конкурсі моделей Miss Universe Plus Size, є володаркою титулів «Міс світу Королева», «Міс Україна Всесвіт plus size», «Міс топмодель Всесвіт plus size».

Міла Кузнєцова має намір взяти участь у турнірі зі змішаних єдиноборств, що відбудеться восени 2020 року в Таїланді.

Серед улюблених занять переможниці — рафтинг (сплав гірськими річками), прогулянки верхи на конях, велопробіги та інші види спорту, де треба багато бігати і стрибати. Окрім того, Міла готується стати боксеркою. Відома українка має намір змагатися у турнірі зі змішаних єдиноборств, що відбудеться восени 2020 року в Таїланді.

Але сьогодні її найбільшим захопленням та роботою є ведення власного блогу в інстаграмі — на неї підписано майже 600 тисяч людей. Кузнєцова активно рекламує одяг plus size, купальники та білизну, а також подорожує та є гостею різних ток–шоу. Тепер і ви підпишетесь?

Мирослава СЛИВА.

Telegram Channel