Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Після смерті дружини батько повісив сина.  І сам пішов із життя…

Немає слів...

Фото keosan.com.ru

Після смерті дружини батько повісив сина. І сам пішов із життя…

Односельці вважають, це було жертвоприношення: на заробітках у Москві чоловік вступив у якусь секту

Невеличке село Мартинівка, що у Старокостянтинівському районі Хмельницької області, оговтується від жаху. Тут знайшли повішеними молодого чоловіка Василя та маленького хлопчика Світозара. Руки крихітки були обмотані дротом, який запхали у розетку… Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Родичі небагатослівні, але розповідають, що, закінчивши навчання, Василь виїхав у Нікополь Дніпропетровської області. Там одружився й потім разом із коханою подався на заробітки в Росію. У пари народився хлопчик, але коли малюкові було 3 місяці, його мати повісилась. Після цього чоловік із сином повернувся на Хмельниччину до батьків.

Руки крихітки були обмотані дротом, який запхали у розетку… Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Але, як розповіли в селі газеті «Високий замок», з Росії Василь вернувся дуже дивним. Нібито він там вступив у якусь секту, тому не стригся й не голився, дитину охрестити не дав. Підозрюють, смерть його сина — це жертвоприношення.

…Мати знайшла тіла сина та онука в гаражі. Кажуть, жінка голосила так, що чути було на другому кінці села. Кинулася рятувати їх, та було вже надто пізно.

Правоохоронці встановили, що батько спочатку намагався вбити сина струмом, проте дитина вижила. Тому взяв і повісив. Він обіймав маля, коли на шиї затягувався зашморг.

Наталія КРАВЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel