Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Геть осінню хандру!

Тримаймо хвістики револьвером!

Фото ocnt.com.ua

Геть осінню хандру!

Багато хто з настанням цієї похмурої і зимної пори піддається смутку й апатії, навіть впадає у депресію. Змінити такий настрій допоможе запровадження простих ритуалів, які створять комфорт та затишок і в помешканні, і в душі!

Чаювання. Пийте чай. А хочете — какао, каву. Головне — із близькими людьми та зі смаколиками. Або ж купуйте різні види чаю і спробуйте їх усі по черзі: мате й каркаде, м’яту й ромашку, липу і жасмин — заварюйте без поспіху, з усіма нюансами й тонкощами. Пити чай на самоті неможливо, тож разом із гарячим ароматним напоєм у ваше життя увійде традиція сімейних чи дружніх посиденьок. Тепле спілкування — те, що треба для затишку.

Пийте чай. А хочете — какао, каву. Головне — із близькими людьми та зі смаколиками.

Викиньте старі речі. Накопичення мотлоху вдома ніби позбавляє нас можливості вільно дихати. Щоб створити добру ауру в оселі, треба навести в ній лад. Тож влаштуйте велике прибирання, щоб вдома стало просторо і затишно.

Оновлення простору. Після глобальної чистки непогано було б змінити інтер’єр. Звісно, хотілось би влаштувати для цього шопінг, та це зовсім не обов’язково. Можна зробити невеличку перестановку, застелити іншу скатертину чи змінити штори на вікнах або й просто дістати з далеких полиць підсвічник, поставити у вазу яскраві хризантеми… Вибираючи текстиль, зверніть увагу на теплі і світлі відтінки: взимку буде мало сонця, тому темні речі тільки додаватимуть похмурості.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel