Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 2 — 8 листопада

ОВЕН. Вас можуть завантажити понаднормовою роботою, доведеться напружитися, але це сприятливо позначиться на вашому фінансовому становищі. Будьте стримані при спілкуванні з колегами. У вихідні вас порадують приємні новини. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Добитися всього ви зможете тільки власними зусиллями. Не сподівайтеся на помічників і спонсорів. Здійснити всі ваші плани буде непросто, але завдяки цілеспрямованості й завзятості можливо. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Проявляйте більше активності й творчої ініціативи в роботі. Саме зараз вам вдасться реалізувати свої задуми. У вихідні не сидіть удома, вибирайтеся в гості. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — четвер.

РАК. У вас є шанс добитися успіху як в особистих справах, так і в роботі. Ви зможете проявити себе перед начальством із кращого боку й підвищити свій авторитет. У вихідні дні відвідайте театральні прем'єри й виставки. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. На роботі ви зануритеся в круговерть різноманітних справ, вам удасться одержати цінну інформацію й укласти вигідний контракт. У вихідні доведеться вирішувати побутові проблеми. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Є ризик, що ваші задуми не сподобаються вашому начальству. Що ж, очевидно прийшов час поміняти начальника й роботу разом. У вихідні відпочиньте, полінуйтеся, поваляйтеся на дивані з книжкою. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Досить честолюбні плани починають реалізовуватися, варто тільки повірити у свої сили. Ваша працездатність просто творить дива. У вихідні будете душею будь–якої компанії. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. На вас чекають успіх і додатковий прибуток. Вдалими виявляться вкладення в акції. Особисте життя буде вас надихати й радувати, тож присвятіть йому максимум часу й сил, воно того варте. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Постарайтеся скласти план дій і дотримуйтесь його, інакше потонете в численних справах і турботах. Менше говоріть про особисте і не видавайте чужих секретів. У вихідні варто приділити увагу родині. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Ви зможете стати посередником у важливій справі. Постарайтеся не приймати необдуманих рішень, прислухайтеся до своєї інтуїції. У вихідні влаштуйте зустріч із друзями. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

ВОДОЛІЙ. На легкий успіх розраховувати не доводиться, приготуйтеся до рутинної роботи. Вас можуть оцінити належним чином і підвищити на посаді. У вихідні порадує спілкування з дітьми. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Насолоджуйтеся життям, приємними знайомствами. Якщо ви занадто багато працюєте, варто збавити обороти. Не забувайте про дім та домашні справи. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel