Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Міцного, як стіни замку Любарта, здоров’я», «посмішок на всі 32»  і «щоб все було космічно, крім цін» (Відео)

А записати «відосик» для кожної територіальної громади – слабо?

Фото youtube.com.

«Міцного, як стіни замку Любарта, здоров’я», «посмішок на всі 32» і «щоб все було космічно, крім цін» (Відео)

Виявляється, новорічне звернення Володимира Зеленського було не тільки з дітьми, а й кожна область мала окреме віншування від глави держави. Ці «відосики» були оприлюднені на інтернет–сторінках обласних державних адміністрацій. То ж що зичив різним регіонам Президент України?

До жителів Криму Володимир Зеленський звернувся російською мовою і сказав, що навіть найуспішніший рік в Україні не може бути повним радості доти, поки Крим не повернеться. Але Президент вірить: рано чи пізно це станеться. «Без Криму в Україні не так сонячно, не так смачно, не так приємно. Ну, загалом, просто якось не так. І так не повинно бути. Я вірю, що ми все одно будемо разом, бо Крим — це Україна, а Україна — це Крим. З Новим роком вас!» — сказав глава держави.

До мешканців Донецької області Президент звернувся українською мовою і побажав здоров’я і миру, зазначивши, що Україна робить усе, щоб наступний Новий рік вся країна зустрічала в один час і на одній хвилі, як велика сім’я. «Нехай 2021–й нарешті принесе його (мир. — Ред.) у кожне місто і селище Донбасу. Ми прагнемо зробити все, щоб наступний Новий рік ми змогли зустрічати разом: в одному часі, на одній хвилі, як одна сім’я. Адже у нас одна родина. І ми разом обов’язково порадіємо новим перемогам донецького «Шахтаря», — зазначив Президент.

Луганському регіону Зеленський також зичив миру в 2021 році, розповів, що був у цій області багато разів, і завжди переконувався в щирості і доброті людей, які живуть у цьому краї. «Хоча кондитерська галузь в Україні досить розвинена, є річ, яку нам нічого не замінить — це луганський шахтарський торт. Нехай у новому році закінчиться війна, і ми всією країною посмакуємо його разом. Наприклад, на матчі «Зорі» в рідному Луганську», — сказав він.

Херсонській області Президент віншував, щоб життя було «як найкращий херсонський кавун — солодким, соковитим і без нітратів». Миколаївській — провести рік, не знаючи шторму. Одеситам побажав, «щоб все було ОК».

Жителям Буковини Зеленський сказав, що Чернівці — це український Париж, а Черкаській області зичив тільки радісних новин у 2021 році.

Жителям Закарпаття — «завжди відчувати смак запашного бограчу та аромат домашнього вина». Та щоб 2021-й став роком «високих, як Говерла, досягнень та ніжних, як цвіт сакури, почуттів».

Успішно подолати шлях до мрії, неначе легендарний Т-34.  

Львівській області Зеленський побажав «рівно стільки приводів для щастя, скільки туристів у місті на зимові свята». Іванофранківцям він зичив, щоб «новий рік наповнив кожного безмежною силою». Тернопільщині Зеленський побажав, щоб у новому році «все було файно».

Рівненщині Зеленський наголосив про рівні дороги, щоб «новий рік був дійсно рівним, без американських гірок», а також, щоб місцевий футбольний клуб «Верес» вибився до Прем’єр–ліги.

Жителям Волині«міцного, як стіни замку Любарта, здоров’я, безмежного, як озеро Світязь, щастя і драйвового, як земляк Монатік, заряду».

Хмельниччині Президент зичив «чудес», а Харківщині — «успішно подолати шлях до мрії, неначе легендарний Т-34».

Дніпропетровській області, своєму «рідному краю», він побажав, щоб все було «космічно, крім цін». Окремо віншував жителів його рідного Кривого Рогу.

Кіровоградщині Зеленський зичив, щоб у 2021 році все множилось на два.

Жителям Запоріжжя глава держави побажав «успішно оминати усі пороги на шляху до мрій».

Мешканцям Чернігівської та Житомирської областей гарант зичив «посмішок на всі 32», а Сумській — «жодного суму».

Вінниччині Президент побажав щедрого 2021 року, підкресливши, що на цій землі «дух Різдва і зимової казки відчувається особливо, адже саме Вінниччина подарувала Україні та світу Миколу Леонтовича, а разом із ним — чарівну і дивовижну мелодію «Щедрика».

Столичному регіону Володимир Зеленський зичив міцного–міцного здоров’я і назвав Київ «серцем України». «Нехай це серце завжди радіє, ніколи не болить і не втомлюється», — зазначив Президент.

Читайте також у нас: «Скільки заплатили дітям за участь у ролику Зеленського».

Пряма мова

Наталія БАЛЮК, головний редактор газети «Високий замок», про новорічне вітання Володимира Зеленського:

Що люблять діти? Слухати казочки. І вірити у них. Зеленський нагадував казкаря. Зрештою, те, про що він говорив, мало збігалося з реальністю. Він продовжує жити у стані передвиборчої кампанії. Так, ніби не він майже два роки при владі. Все ще нарікає на попередників, тролить і піджартовує… А дітки, які великими очима дивились на президента-казкаря, нагадували мені його наївний і довірливий електорат. По суті, оці 73 відсотки і є великими інфантильними дітьми, які досі вірять у казки і яких легко обдурити.

А дітки, які великими очима дивились на президента-казкаря, нагадували мені його наївний і довірливий електорат. По суті, оці 73 відсотки і є великими інфантильними дітьми, які досі вірять у казки і яких легко обдурити.

Але потім, коли не отримують обіцяних цукерок, зазвичай влаштовують скандали та істерики. І тоді, щоб зберегти любов чи прихильність, треба або негайно виконувати обіцяне, або бути готовим до неприязні чи навіть ненависті. Зеленський, звісно, не готовий. Але це вже його проблеми…

Василь КІТ.

Читайте також у нас: «Які запитання про дітей залишилися за кадром новорічного привітання Зеленського».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel