Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Конкурс: відгадайте,  що ми заховали, – і отримайте грошовий приз!

Цікаво, що ви дістанете із гарбуза?

Фото volyn.com.ua.

Конкурс: відгадайте, що ми заховали, – і отримайте грошовий приз!

Здоровенькі були, друзі! І будьте крепко-моцні у 2021 році! Як там у нашому народі примовляють: «Будь здорова, як корова!» Тому будьте здорові, як корови і бугаї, у рік Білого Металевого Бика! Або хоча б як гарбузи на полях західних фермерів, які їх вирощують вагою у понад тонну!

А тепер скажу, що маємо нині одне нововведення в конкурсі. Але для тих, хто вперше тримає в руках «Цікаву газету на вихідні» і розгорнув її саме на сторінці з «Гарбузом із секретом», коротко про правила інтелектуальної вікторини: ми умовно ховаємо якийсь предмет у нашому гарбузі (щось на зразок «чорного ящика» у популярній грі «Що? Де? Коли?»), даємо йому певну характеристику, а ви маєте відгадати, що це, і надіслати нам слово-відповідь есемескою або електронкою чи старим добрим поштовим листом. І отримати за це гроші. Звісно, якщо переможців буде не більше двох або вам випаде щасливий жереб, коли потрапите в те омріяне число двох із, скажімо, двохсот…

Увага! Тепер разом зі словом-відповіддю ви маєте вказати у дужках і своє прізвище (наприклад, ми загадали завдання і ви переконані, що у гарбузі захована ялинка, тому пишете таке sms-повідомлення: «Ялинка (Микола Гнатюк)».

А нововведення таке: тепер разом зі словом-відповіддю ви маєте вказати у дужках і своє прізвище (наприклад, ми загадали завдання і ви переконані, що у гарбузі захована ялинка, тому пишете таке sms–повідомлення: «Ялинка (Микола Гнатюк)». Це дасть нам змогу зараховувати за кожну розгадку по 1 балу і в кінці року підбити, хто ж найбільше набрав очок і став «Розумником-2021-го» (він отримає від Грицька Гарбуза ще й особливий приз). Періодично турнірну таблицю будемо нагадувати. Бо покладатись на волю жереба, як було раніше, коли треба потрапити у число двох із двохсот, хто правильно відповів, – це ще треба мати щастя.

Реклама Google

Про конкурс читайте також у нас: «А Щука тягне в воду»… у басейн!».

Оскільки термін подачі відповідей на останнє запитання 2020 року ще не закінчився, а надсилати їх, як бачу, ви за святами не поспішаєте, тому переносимо «Гарбуз № 53» у новий рік. Тобто повторимо ще раз це завдання, але тепер воно значитиметься для нас, як перше.

«Гарбуз із секретом» – ​1 (2021)

 

 Якщо уважно розглянете ці фотографії, то назвете прізвище відомого українця, яким захоплювалися мільйони.

Чиє фото знаходиться у гарбузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 16 січня 2021 року тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Ялинка», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Ялинка (Микола Гнатюк)»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз – ​150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

36,6 Вам у 2021 році!

Грицько ГАРБУЗ.

Про конкурс читайте також у нас: «А найбільший дефект на тілі зятя…».​


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel