Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Україна має Президента,  який «грав» на роялі без трусів,  а Черкащиною керуватиме  комік у 69 трусах!

Від «мачо» Скічка черкащани чекають явно інших досягнень.

Фото procherk.info.

Україна має Президента, який «грав» на роялі без трусів, а Черкащиною керуватиме комік у 69 трусах!

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Майбутній губернатор натягнув одразу 69 предметів спідньої білизни

Кабмін погодив призначення колишнього шоумена Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА, схваливши відповідний проєкт указу Президента України

29–річний ведучий відомий тим, що у 2012 році потрапив у «Книгу рекордів України», коли натягнув одразу 69 трусів. За його словами, ноги оніміли вже після того, як нап’ялив сорокові.

До 2019 року Олександр Скічко був шоуменом, аж поки не потрапив у Верховну Раду у складі «Слуги народу», куди Зеленський набрав багато людей із шоубізнесу. На посаді нардепа нічим особливим Олександр не запам’ятався, ніяких нових рекордів не ставив. Але і далі підпрацьовував телеведучим — вів, зокрема, новорічну програму на одному з українських телеканалів. А ще він — зять мільярдера Леоніда Юрушева. Тепер керуватиме цілою областю.

До речі, цими днями ведучий сатиричної програми «Телебачення Торонто» Майкл Щур побив рекорд Скічка, натягнувши 71 труси. Навіщо? Каже, щоб ім’я чиновника на серйозній посаді більше не асоціювалося з трусячими рекордами.

А то буде як із Зеленським, якому «гру» на роялі згадують де треба і де не треба. Он навіть 25 січня, на його день народження, принесли цей музінструмент під президентський офіс, — мовляв, «займись тим, що в тебе добре виходить»…

Акторське минуле ніяк не відпускає Зеленського: колись президент Естонії Керсті Кальюлайд подарувала йому велосипед, а тепер українці притягнули рояль.
Акторське минуле ніяк не відпускає Зеленського: колись президент Естонії Керсті Кальюлайд подарувала йому велосипед, а тепер українці притягнули рояль.

 Через скандал в СБУ Ярош закликав Зеленського подати у відставку

Країну сколихнула нечувана новина: офіцер Служби безпеки замовив у бандитів убивство свого колеги

22 січня у Києві затримали полковника спецпідрозділу СБУ «Альфа» Андрія Расюка. Він нібито збирався передати гроші за ліквідацію начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Це колишній прокурор і чиновник, якому Президент Володимир Зеленський усього через рік служби в СБУ присвоїв звання бригадного генерала. А замовив убивство начебто Дмитро Нескоромний — колишній начальник Головного управління боротьби з корупцією СБУ. Його оголошено в розшук. За версією відомого журналіста Юрія Бутусова, Нескоромний і Наумов не поділили сфери контролю над тіньовим бізнесом. За іншою версією — вбивство Нескоромний замовив заради посади.

Кримінальні розбірки в СБУ прокоментував Дмитро Ярош, який разом із побратимами–добровольцями не раз брав участь у спільних із СБУ операціях під час російсько–української війни: «Такі Генерали, як Василь Грицак, Віталій Маліков (керівники Служби в часи президентства Порошенка. — Ред.) та інші Офіцери — мої Брати по зброї — гідно керували Службою та можуть чесно дивитися в очі українцям… Тепер же серце кров’ю обливається, коли бачиш, як «зелена» влада перетворює на попіл все, до чого торкається. У тому числі йдеться і про Службу безпеки України… Наголошу, це все наслідок керування Державою людини, яка не здатна це робити. Тому найкращий вихід для всього українського народу — це відставка Президента України та проведення дострокових президентських виборів», — заявив він.

У Києві п’яний водій своїми випарами вивів з ладу алкотестер

Результат вразив усіх — прилад показав три стрілочки. Відповідно до технічної документації це означає, що чоловік керував автівкою із показником більш як 5 проміле при допустимому 0,2

Близько третьої ночі патрульні отримали виклик з приводу ДТП на вулиці Смілянській. Водій автомобіля Geely наїхав на іншу припарковану машину. Стан шофера перевірили за допомогою приладу «Драгер». Такого результату патрульні у своїй практиці ще не бачили — три стрілочки, тобто понад 5 проміле (вважається «смертельним отруєнням»). Водій визнав, що пив горілку, але, як сказав, почуває себе добре. Проте, за словами поліцейських, він весь час намагався вмоститись і заснути в службовому автомобілі.

Патрульні склали три протоколи. А головне — врятували життя горе–водієві і, можливо, ще комусь. Бо хто його зна, чим би все закінчилось, якби вони вчасно його не зупинили.

Накинула ремінь на шию: в Італії заблокували TikTok після смерті 10-річної дівчинки

Хоча раніше ця соціальна мережа зобов’язалася заборонити реєстрацію для дітей віком до 13 років, проте це правило легко обійти

Відтак зараз TikTok в Італії припинив «подальшу обробку даних користувачів, щодо яких немає абсолютної впевненості у віці». Нагадаємо, що TikTok належить китайській ByteDance і швидко набирає популярності у всьому світі, особливо серед підлітків.

Рішення про блокування облікових записів прийняли після того, як у Палермо внаслідок нещасного випадку померла 10–річна дівчинка. Її смерть вразила Італію. Батьки дитини розповіли, що вона брала участь в челенджі у TikTok. Треба було накинути ремінь навколо шиї і затримати дихання, записуючи себе на телефон.

Прокуратура почала розслідування можливого підбурювання до самогубства.

З балкона лилася кров на білизну: налякана жінка викликала поліцію до сусідів

Інцидент трапився на Черкащині

У Каневі жінка помітила, як з балкона сусідів крапає кров. Налякана містянка викликала копів. «Вона розповіла, що білизну, яка сохла після прання, залило кров’ю від сусідів зверху. Жінка не могла прийти до тями від того, що сталося в їхньому будинку. Непокоїли тривожні думки, аж поки не приїхали поліцейські та все не перевірили», — розповіла речниця пресслужби патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк.
З’ясувалося, що сусідка купила свинячої крові, щоб приготувати кров’янку, і поставила у слоїку на балконі. Ємність тріснула — і рідина полилася до сусідів знизу.

Налякану сусідку заспокоїли.

Пряма мова

Анатолій ГРИЦЕНКО, політик, про те, що побажав би Президентові Володимиру Зеленському у день народження, яке той відзначив 25 січня:

Три речі. Перше — позбавитися «любих друзів» і лизоблюдів в Офісі Президента, які заглядають у рот, підтакують і славлять велич гаранта. Друге — не гаяти часу на медійників і відосики, більше спілкуватися з професіоналами, які скажуть правду в очі та запропонують правильні рішення. Третє — ще раз перечитати свої виборчі обіцянки, разом із конституційними обов’язками Президента і почати їх сумлінно щоденно виконувати. Тоді, можливо, ще є шанс уникнути повного провалу.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel