Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рибам – кохання, левам – кар’єра: а що вам віщують зорі?

Фото volyn.com.ua

Рибам – кохання, левам – кар’єра: а що вам віщують зорі?

Гороскоп на 1 – 7 лютого

ОВЕН. Настає досить продуктивний період, особливо у професійній сфері, тільки не слід погоджуватися із сумнівними пропозиціями. У вихідні вас порадують гарні новини, але не дозволяйте родичам сідати вам на шию. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Доведеться розгрібати те, на що раніше не вистачало сил. Буде важко, однак це того варте: ви отримаєте моральне задоволення і прибуток. Ретельно перевіряйте нову інформацію, якщо хочете використати її в роботі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Зосередьтеся на важливому — і ви одержите те, чого прагнете. Причому обставини самі складуться на вашу користь. Вам навіть не доведеться штурмувати ніякі фортеці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Зосередьтеся на важливому — і ви одержите те, чого прагнете

РАК. Досить складний період, прийдеться неабияк потрудитися, однак не застосовуйте тиску на оточуючих, інакше все може обернутися проти вас. У вихідні ваша підтримка буде необхідна рідним. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Вас чекає кар’єрний ріст, що відкриває більші обрії. Відчуєте приплив сил і активності і тому впораєтеся з усякою роботою, за яку візьметеся. У вихідні постарайтеся дотримуватися старих перевірених шляхів. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ДІВА. У діловій сфері пануватиме спокій. На перший план вийдуть проблеми особистого характеру й сімейні справи. Можливо, буде важко зрозуміти поведінку близької вам людини. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. З начальством краще не конфліктувати. Сконцентруйтеся на найважливіших проблемах і не розпорошуйтеся на дрібниці. Вихідні пройдуть досить романтично. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. У професійній сфері вам буде забезпечена стабільність і благополуччя, якщо не лінуватиметеся. Можливі вигідні пропозиції, які надзвичайно порадують вас. В особистому житті знайдете щасливе взаємне кохання. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Вас чекає багато успішних справ, спілкування й розваг. Буде можливість показати всім, який ви незамінний співробітник. Вихідні — вдалий час для покупки побутової техніки для будинку. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Реклама Google

КОЗЕРІГ. Підтримка начальства дасть змогу позбутися ворожнечі й інтриг колег по роботі. Вас порадують новини особистого характеру. У вихідні очікує тотальна зайнятість, але все‑таки варто знайти час для повноцінного відпочинку. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

Читати також: Гороскоп кохання на лютий 2021 року

ВОДОЛІЙ. Ви встигнете зробити багато чого. Ймовірно, надійде цікава ділова пропозиція, не відмовляйтеся від неї. В особистому житті також давно назріли зміни. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Настав час рухатися вперед. Зараз вдалий період для примирення з друзями й поновлення романтичних стосунків. У вихідні приємні події можуть відбутися з вашими дітьми. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Telegram Channel