Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ларрі Кінг не боявся покепкувати з Віктора Ющенка

Завдяки Ларрі Кінгу такий аксесуар чоловічого одягу, як підтяжки, надягало безліч телеведучих у світі, зокрема вбитий російський журналіст Влад Лістьєв.

Фото edition.cnn.com.

Ларрі Кінг не боявся покепкувати з Віктора Ющенка

Серце всесвітньо відомого теле- і радіоведучого зупинилося у віці 87 років. Він уже тривалий час мав серйозні проблеми зі здоров’ям, але добив його цей клятий коронавірус…

Телепрограма «Ларрі Кінг наживо» виходила на CNN із 1985 до 2010 року і потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найтриваліше регулярне телешоу з незмінним ведучим. Він спілкувався з усіма президентами США, починаючи з Джеральда Форда. Напевне, на планеті нема знаменитості, з якою б не розмовляв Ларрі Кінг у своїй студії чи поза нею. Бо журналіст також і виїздив на інтерв’ю — зокрема, в тюрму до Майкла Тайсона чи Карли Такер — першої жінки, яку стратили в Техасі.

Саме Ларрі Кінгу Володимир Путін цинічно сказав, що підводний човен «Курськ» просто «потонув».

У нашого Віктора Ющенка, до речі, також була бесіда з телевізійною легендою, щоправда, не надто приємна. Кінг запитав тодішнього президента про стиль життя його сина: телефон у платиновому корпусі і дуже дороге авто. На це наш колишній глава держави довго розповідав, що задоволений своїми дітьми, а всі ті розкоші — це позичені або ж подаровані речі.

Він мав сімох дружин, а одружувався вісім разів.

Наприкінці журналіст запитав:

— Головне — він у вас гарний хлопець?

— Так, він — гарний хлопець. У мене душа спокійна.

Після цього інтерв’ю українські ЗМІ писали, що Ющенко не помітив прихованої іронії і займався більше самолюбуванням у студії та не слухав, що говорить йому ведучий.

Значно теплішою була розмова Кінга з одіозним Миколою Азаровим. Це неоднозначний епізод у біографії журналіста. У 2011 році цією передачею активно вихвалялися регіонали, а вже після втечі Януковича з’явилася інформація про те, що за інтерв’ю зірці телебачення заплатили 225 тисяч доларів.

До речі

«Якщо жінка тобі подобається і хочеш бути з нею — одружуйся», — не просто любив говорити легендарний журналіст, а й підтверджував свої слова ділами. Ларрі Кінг мав сімох дружин, а одружувався вісім разів, з однією з них сходився і розлучався двічі. Сьомою й останньою його дружиною стала колишня співачка, телеведуча і модель Playboy — Шон Саутвік, молодша за нього більш як на 25 років. Мав четверо дітей від різних шлюбів.

Реклама Google

Telegram Channel