Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
65-річний учитель-пенсіонер став батьком… 116 дітей!

«Приємно бачити щастя, яке ти приносиш людям».

Фото із сайту Daily Mail.co.uk.

65-річний учитель-пенсіонер став батьком… 116 дітей!

Клайв Джонс допомагає жінкам зачати малят

Колишній викладач математики із Дербі (Велика Британія) протягом восьми років здавав сперму. Тепер стверджує, що за цей час став батьком 116 дітей. Про це пише таблоїд Daily Mail.

«У мене є щось, що нічого не значить для мене, але значить все для них. Приємно бачити щастя, яке ти приносиш людям. До цього звикаєш», — пояснює свою позицію Клайв.

Щоправда, пенсіонер скаржиться, що віковий ценз для чоловіків–донорів у клініках становить 45 років, тож йому довелося шукати клієнток у соц­мережі.

Читайте також: «Спочатку було боляче їсти»: дівчина зробила собі найбільші губи у світі (Фото).

За свою послугу британець бере з кожної клієнтки по 30 фунтів стерлінгів (1160 грн).

Цікаво, що у 65–літнього британця є троє своїх дітей, народжених в офіційному шлюбі. Але, на жаль, чоловікові довелося подати на розлучення через скандали на ґрунті донорства.

Нині Джонc проводить більшу частину свого часу за кермом фургона, доставляючи свою сперму клієнткам. За свою послугу британець бере з кожної по 30 фунтів стерлінгів (1160 грн). Йому навіть не потрібно себе рекламувати, жінки, які дуже хочуть стати матерями, знаходять Клайва самі.

А ось у США донор сперми на ім’я Джо за 12 років своєї роботи став батьком 150 дітей. Цікаво, що Джо не користується сучасними репродуктивними технологіями — він просто займається сексом. Роботу свою любить, тому що місія, каже, благородна, та ще й дає можливість подорожувати по світу за рахунок клієнток.

Володимир ГРИСЮК,

 

Джерело: segodnya.ua.
Telegram Channel