Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Білорусі розповсюджуватимуть «енергію» від… Лукашенка  (Відео)

Виявляється, для когось нема більшого щастя, ніж прикластись до цієї руки.

Фото із сайту rubryka.com.

У Білорусі розповсюджуватимуть «енергію» від… Лукашенка (Відео)

Чого не вигадаєш заради підлабузництва

Військовий комісар Гомельської області полковник Андрій Кривоносов провів «естафету рукостискань» із військовослужбовцями свого гарнізону, щоб поділитися «зарядом енергії та рішучості» від бацьки. Відповідне відео оприлюднили білоруські військові.

Енергія від Лукашенка на цьому не зупиниться, а й далі йтиме країною — естафету рукостискань прийняло Управління внутрішніх справ Гомельського облвиконкому.

«Під час шостих Всебілоруських зборів я удостоївся честі й отримав від головнокомандувача Збройними силами Республіки Білорусь заряд енергії та рішучості, який маю намір передати зараз військовослужбовцям Збройних сил Республіки Білорусь», — заявив комісар. Потім полковник урочисто підійшов до військовослужбовця і потиснув йому руку. Слідом за Кривоносовим рукостисканнями обмінялося кілька десятків людей. Усі вони, до речі, були без масок. Енергія від Лукашенка на цьому не зупиниться, а й далі йтиме країною — естафету рукостискань прийняло Управління внутрішніх справ Гомельського облвиконкому.

Зазначимо однак, що не всі в Білорусі у захопленні від авторитарного правителя, який захопив владу в країні. Починаючи із серпня, коли відбулись так звані вибори, там пройшли масові протести, які були жорстоко придушені.

Читайте також Палиця: Коли Зеленський став президентом, до Коломойського двері не зачинялися​.

Василь КІТ.

Telegram Channel