Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Статки Коломойського за рік зросли на 1,3 мільярда доларів, а Ігор Палиця – в ТОП-100 найбагатших

Ахметов, Пінчук та Жеваго: три богатирі, які контролюють ледь не половину української економіки.

Фото із сайту realist.online.

Статки Коломойського за рік зросли на 1,3 мільярда доларів, а Ігор Палиця – в ТОП-100 найбагатших

Друг Ігоря Коломойського Ігор Палиця після 8-літньої паузи знову потрапив у ТОПі багачів

У 2020 році журнал «Форбс Україна» опублікував рейтинг 100 найбагатших українців. Геннадій Боголюбов у ньому посідав 5–те місце із $1,2 млрд, а Ігор Коломойський — 8–ме з $1 млрд. У нинішньому рейтингу Коломойський «обігнав» Боголюбова і посів 4–те місце, його статки зросли до $1,8 млрд. Водночас Боголюбов залишився на п’ятому місці, але побагатшав ($1,7 млрд). Таким чином, сумарно статки бізнес–партнерів, колишніх власників «Приватбанку», зросли на $1,3 млрд.

Зазначимо, що рейтинг ста найбагатших українців, який склав журнал Forbes Україна, очолили Рінат Ахметов (7,6 млрд дол.), Віктор Пінчук (2,5 млрд дол.) та Костянтин Жеваго (2,4 млрд дол.). Далі йдуть Коломойський та Боголюбов.

Рейтинг ста найбагатших українців, який склав журнал Forbes Україна, очолили Рінат Ахметов (7,6 млрд дол.), Віктор Пінчук (2,5 млрд дол.) та Костянтин Жеваго (2,4 млрд дол.). Далі йдуть Коломойський та Боголюбов.

До речі, після 8–річної перерви повернувся до списку найбагатших народний депутат від Луцька, очільник партії «За майбутнє» Ігор Палиця. Із 230 мільйонами доларів він посів одразу 44–те місце.

Василь КІТ.

Читати також: Вимагаємо від Зеленського негайно виселитися з держрезиденції і жити як Голобородько, – «ЄС»

Telegram Channel