Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині припинили діяльність незаконних гральних закладів

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині припинили діяльність незаконних гральних закладів

Такі заклади виявили у містах Ковелі та Нововолинську

Учора вночі до поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян, що у будинку по вулиці Незалежності у Ковелі знаходяться діючі ігрові автомати. На місце виїхала слідчо-опертивна група поліції.

За вказаною адресою правоохоронці виявили та вилучили 11 моніторів різних виробників, 10 системних блоків, 7 мобільних телефонів, чекову машинку та WI-FI-роутер.

Правоохоронці вилучили 10 персональних комп’ютерів, стільки ж ігрових столів, 11 стільців, 4 WI-FI-роутери, термінал для розрахунку банківськими картками, 3 мобільних телефони та майже 2 тис. грн.

Напередодні, 19 травня, аналогічний заклад виявили у Нововолинську. Там правоохоронці вилучили 10 персональних комп’ютерів, стільки ж ігрових столів, 11 стільців, 4 WI-FI-роутери, термінал для розрахунку банківськими картками, 3 мобільних телефони та майже 2 тис. грн.

За цими фактами тривають кримінальні провадження, розпочаті за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей. 

Робота гральних закладів припинена. Триває слідство.

Читайте також: У Луцьку і Володимирі накрили підпільні казино (Фото).

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel