Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Суддівська дочка назвала українців «бидлом» і виправдовувала російських окупантів

Майбутня юристка не надто переймається територіальною цілісністю України.

Скрін із відео.

Суддівська дочка назвала українців «бидлом» і виправдовувала російських окупантів

Молода пані, до речі, навчається в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на юридичному факультеті

Донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової та керівника відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Анатолія Тарасюка (пара вже розлучена) записала відео, де нецензурно обзивала українців та закликала їх змиритися з російською окупацією Криму. Так Настя стала на захист свого улюбленого російського репера Басти, який виступав в окупованому Криму і хотів дати концерт в Україні.

Теж у майбутньому може стати суддею. Як вам сімейка?

Ось що, зокрема, заявила донька людей, які розслідують важливі справи і вершать правосуддя від імені України (обережно — ненормативна лексика!): «То, что он (Баста) выступал в Крыму, это ничего бл*дь вообще не значит. Он уже не наш, смиритесь с этим бл*дь. Про*бали… Вы шо вообще там еб*нулись. Вообще конченые, фу, позор украинцы». Просимо вибачення за нецензурщину, але це навіть не вся цитата.

Нагадаємо, суддя з Волині, який виніс останній смертний вирок вояку УПА, отримує пенсію у 200 тисяч гривень.

Після неабиякого розголосу дівчина записала новий ролик, де нібито перепросила. Вона, до речі, навчається в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на юридичному факультеті. «Й теж у майбутньому може стати суддею. Як вам сімейка?» — запитують у Центрі протидії корупції.

Telegram Channel