Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як старий Білл програв парі молодій дівчині

Ех, якби молодість знала...

Фото із сайту freepik.com.

Як старий Білл програв парі молодій дівчині

Студентка на ім’я Дебора приїхала в гості до невеличкого містечка і побачила шикарну машину, припарковану біля одного з будинків. Яке ж було її здивування, коли з’ясувалося: господар авто — зовсім не мільйонер, а звичайний дідусь Білл

Останній якось розповів їй, що багатий завдяки виграванням майже всіх укладених ним парі. Коли Дебора не повірила в цю заяву, літня людина запропонувала їй дуже дивну угоду. А саме: посперечатися на 100 фунтів, що вже наприкінці тижня в неї на стегні буде помітний синець. Дівчина охоче погодилася і в дні, що залишилися, охороняла цю частину тіла, як зіницю ока. З гордістю продемонструвавши стегно Біллу, Дебора з торжеством забрала належні їй 100 фунтів.

А через секундну паузу уточнила, як же насправді старий став багатим, якщо так легко програв їй дріб’язкове парі? На що хитрун безтурботно усміхнувся і сказав, що у випадку з Деборою він, звичайно, зазнав фіаско. Але після укладеного з нею парі він посперечався з кількома чоловіками на пристойні суми, що симпатична дівчина за власним бажанням дозволить йому оглянути своє стегно.

Реклама Google

Читайте також: Євро-2020: Італія виграє і чекає в 1/8 фіналу Україну? (Відео).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel