Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин поїхав на Буковину купувати авто, а його до смерті забили палицями

Немає слів...

Ілюстративне фото znaj.ua

Волинянин поїхав на Буковину купувати авто, а його до смерті забили палицями

Нелюди залишили тіло за кілька метрів від дороги

Мертвого 52–річного чоловіка із численними забоями у буковинській лісосмузі помітив місцевий житель. Чоловік одразу викликав правоохоронців. Виявилося, що загиблий — волинянин. Він мешкав на Волині й працював водієм сервісу перевезення. Тричі на тиждень возив людей у Чернівці.

— Загиблий під час одного з рейсів познайомився з пасажирами й вирішив купити в них машину. Тоді вони і домовилися про зустріч. Потерпілий планував повернутися на новій автівці, — повідомив в. о. керівника Чернівецької обласної прокуратури В’ячеслав Чорней.

Та додому чоловік так і не потрапив. Слідчі припускають, що псевдопродавці до смерті забили його дерев’яними палицями й вкрали три тисячі доларів і 10 тисяч гривень.

Та додому чоловік так і не потрапив. Слідчі припускають, що псевдопродавці до смерті забили його дерев’яними палицями й вкрали три тисячі доларів і 10 тисяч гривень. А далі намагалися втекти з місця злочину. З Чернівецької області рушили до Тернополя, потім — до Луцька, а звідти — на Рівненщину. В одному із тамтешніх готелів їх затримали правоохоронці.

За словами керівника Нац­поліції Чернівецької області Руслана Дударівця, речові докази, які вказують на їх причетність до вбивства, вилучили.

Наразі триває розслідування, тому спілкуватися з обвинуваченими не дозволяють. Однак підтримати одного із затриманих на перше судове засідання прийшла його сестра. Жінка у розпачі й не вірить, що брат причетний до вбивства.

Вислухавши обидві сторони, суд прийняв рішення тримати зловмисників під вартою в Чернівецькому слідчому ізоляторі до 10 листопада. Втім адвокати кажуть, що оскаржуватимуть рішення й вимагатимуть дозволу внести заставу за підозрюваних. Якщо провину чоловіків доведуть — їм загрожує до 15 років за ґратами або довічне ув’язнення.

Олена КУЧМА.

Читайте також: «Не дала грошей на випивон...»: На Рівненщині бувалий у бувальцях бандючелло віддухопелив ломакою рідну матір (Фото).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel