Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«У Луцькому педколеджі  я не побачив жодної людини без маски!»

Бережіть себе та близьких!

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту dw.com.

«У Луцькому педколеджі я не побачив жодної людини без маски!»

Переважна більшість лучан уже не дослухається до закликів носити засоби захисту, мити руки, дотримуватися дистанції, вакцинуватися. Люди розслабилися, забули про пандемію, а це неправильно і небезпечно

Тому я був приємно здивований чітким дотриманням порядку у Луцькому педагогічному коледжі. Як тільки переступив його поріг, мене зупинив вахтер, уточнивши, хто я і до кого йду. Прізвище записав у журнал, запропонував виміряти температуру та пройти в кабінку для дезінфекції. Потім чергові студенти чемно підказали, як знайти потрібний кабінет…

Все це свідчить про те, що керівництво дбає про здоров’я своїх працівників та вихованців, уболіває, аби навчальний процес не переривався.

У цьому навчальному закладі вражає все, і найперше — порядок та виняткова чистота. Я не побачив жодної людини без маски!

Згодом мені розповіли, що протягом минулого навчального року молодь тут майже не хворіла, більшість педагогів вакцинувались. У закладі чітко дотримуються вимог санітарної служби, директивних листів Міністерства освіти України.

Все це свідчить про те, що керівництво дбає про здоров’я своїх працівників та вихованців, уболіває, аби навчальний процес не переривався.

Антон АНТОНЮК, м. Луцьк.

Читайте також у нас: «19-річний український студент у день раптової смерті прийняв щеплення».

Telegram Channel