Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жорстоке вбивство волинянина на Буковині: стало відомо, де проживав загиблий (Фото)

Триває слідство.

Фото Нацполіція.

Жорстоке вбивство волинянина на Буковині: стало відомо, де проживав загиблий (Фото)

Виявилося, що він — уродженець Ковельщини

Нагадаємо, мертвого 52–річного чоловіка із численними забоями у буковинській лісосмузі помітив місцевий житель. Чоловік одразу викликав правоохоронців.

Відомо, що загиблий під час одного з рейсів познайомився з пасажирами й вирішив купити в них машину. Тоді вони і домовилися про зустріч. Потерпілий планував повернутися на новій автівці. Та додому чоловік так і не потрапив. Слідчі припускають, що псевдопродавці до смерті забили його дерев’яними палицями й вкрали три тисячі доларів і 10 тисяч гривень. А далі намагалися втекти з місця злочину.

У поліції Чернівецької області volyn.com.ua повідомили, що загиблий проживав на Старовижівщині Ковельського району.

Загиблий проживав на Старовижівщині Ковельського району.

За словами керівника Нац­поліції Чернівецької області Руслана Дударівця, речові докази, які вказують на їх причетність до вбивства, вилучили.

Наразі триває розслідування. Вислухавши обидві сторони, суд прийняв рішення тримати зловмисників під вартою в Чернівецькому слідчому ізоляторі до 10 листопада. Втім адвокати кажуть, що оскаржуватимуть рішення й вимагатимуть дозволу внести заставу за підозрюваних. Якщо провину чоловіків доведуть — їм загрожує до 15 років за ґратами або довічне ув’язнення.

Читайте також: «Не дала грошей на випивон...»: На Рівненщині бувалий у бувальцях бандючелло віддухопелив ломакою рідну матір (Фото).

Реклама Google

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel