Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тоня Матвієнко розповіла про реакцію мами, коли завагітніла у 16 років

Три покоління: Уляні в листопаді виповниться 23 роки, її мамі Тоні — 40, а бабусі Ніні Матвієнко — вже 74.

Фото із сайту karavan.ua.

Тоня Матвієнко розповіла про реакцію мами, коли завагітніла у 16 років

Артистці було соромно зізнатися у тому, що вона при надії

Тоня Матвієнко — єдина і довгоочікувана донька Ніни Матвієнко після двох синів. З самого дитинства вона була залюблена знаменитою мамою. Саме тому не мала страху, що зробить щось неправильно й отримає від батьків.

У підлітковому віці вона закохалась у 23–річного юнака, від якого завагітніла. Спочатку 16–літня Тоня розповіла двоюрідній сестрі. Лиш на другому місяці вагітності дівчата ледве підібрали слова, аби повідомити народній артистці, що її неповнолітня донька при надії.

Жінка від почутого аж закричала. «Ура! Як гарно!». «Вона зраділа так. Вона нормально цю інформацію сприйняла. Без усякого там чмиріння мене, обзивання і стресу», — поділилася артистка.

У 16 років Тоня Матвієнко закохалась у 23–літнього юнака, від якого завагітніла.

Тоня відклала мрію про сцену, вийшла заміж і переїхала до чоловіка. У шлюбі з коханим вона прожила 10 років, а після розлучення — повернулась під батьківське крило.

«Дуже їй дякую, що вона мені дозволила повернутися додому. Я важко проявляю свою любов до мами. Мені трудно сказати їй про це й обійняти. Коли повернулась, сказала, що я нікуди не дінусь від мами. От так і живемо досі», — поділилася Тоня.

Додамо, Ніна Матвієнко спокійно сприйняла роман доньки з одруженим Арсеном Мірзояном, у якого підростали двоє синів.

У той час, як вся країна називала Тоню розлучницею, її мама не стояла на шляху їхнього кохання. «Це було моє рішення. Вона просто сказала: «Сто разів подумай, навіщо тобі це треба. Це твоє життя, тобі вирішувати», — зізналась Тоня Матвієнко.

Лія ЛІС.

Читайте також: Модель Playboy приміряла образ легендарного кролика (Фото 18+).

Telegram Channel